We kunnen er niet meer omheen!

17 maart 2020
Artikel
We kunnen er niet meer omheen: het Coronavirus én de daarbij horende maatregelen om verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen.

Ook bij Personato zijn wij ons van de ernst van de huidige situatie bewust en volgen de maatregelen vanuit Rijksoverheid en de informatie vanuit het RIVM op de voet. We hebben besloten om te kiezen voor de gezondheid van onze medewerkers, klanten en kandidaten, ons kantoor in Venray is daarom tot 6 april 2020 gesloten.

We bekijken de situatie van dag tot dag. Echter hebben wij alle faciliteiten om thuis te werken, zo gaan onze vakidioten vanuit thuis gewoon door!Wij vinden jouw nieuwe baan, ook nu!
Ben je een professional en wil je solliciteren op één van onze vacatures, dit kan gewoon! Het sollicitatiegesprek zal wel via Skype gebeuren. Daarnaast is het ook mogelijk om een vrijblijvend (digitaal) oriëntatiegesprek in te plannen met een van onze consultants om te sparren over jouw carrièremogelijkheden. Vaak kun je zelfs al via Skype kennismaken met jouw toekomstige werkgever!

Wij vinden een antwoord op jouw vraag!
Wij zijn ervan overtuigd dat we in de komende periode, kandidaat én klant, op een veilige en verantwoorde manier kunnen blijven ondersteunen met onze dienstverlening. Onze Recruitment Consultants staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Ook in deze periode vinden wij de beste match tussen opdrachtgever én professional, zowel voor tijdelijke vraagstukken als vaste dienstverbanden.

Wij vinden dat we goed voor elkaar moet zorgen!
Om de gezondheid van onze professionals, opdrachtgevers en collega’s te waarborgen, werken wij zoveel als mogelijk vanuit huis. Het kan daarom zijn dat geplande afspraken of contactmomenten worden verplaatst of worden ingepland via telefoon of Skype.

Wij vinden bereikbaarheid belangrijk!
Telefonisch zijn we gewoon te bereiken via 0478 - 630 930 of mail rechtstreeks naar info@personato.nl. Ook nú staan wij voor je klaar!

Tot slot willen wij iedereen in deze situatie veel sterkte en succes wensen.