“Ik vond snel een nieuwe uitdaging!

27 februari 2019
Succesverhaal
Afgelopen maart kwam Jolien Spoler voor de eerste keer in contact met Personato. Een kennismaking met Recruitment Consultant Milou Boots zorgde er voor dat Jolien aan de slag ging als HR Procescoördinator bij Swiss Sense. “Ik was eigenlijk helemaal niet op zoek naar een nieuwe baan, maar ik dacht informeren kan geen kwaad.” 

“Na een leuk telefoongesprek met Milou kwam langzaam het besef dat de functie bij Swiss Sense een buitenkans was. Een baan bij een jong en ambitieus bedrijf, een uitdagende functie met ruimte voor eigen invulling, een plek waar ik ervaring kon opdoen op het gebied van HR- en payrolling in zowel het binnen- en buitenland en, niet geheel onbelangrijk, lekker dicht bij huis. Gedurende het sollicitatieproces had ik intensief contact met Milou via WhatsApp of telefonisch. Heel fijn en laagdrempeling. Na een korte periode was het definitief: ik mocht beginnen bij Swiss Sense!”

“Inmiddels ben ik al een ruime tijd werkzaam bij Swiss Sense en zijn alle verwachtingen uitgekomen of zelfs overtroffen. In mijn functie als HR Procescoördinator ben ik samen met twee collega’s verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie van alle medewerkers in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het is iedere maand mijn doel om een correcte loonrun te draaien. Daarnaast ben ik het vraagbaken voor managers en medewerkers als het gaat om HR-gerelateerde zaken. Hierdoor heb ik in korte tijd veel geleerd over de buitenlandse wet- en regelgeving en ik spreek veel beter Duits, doordat ik een intensieve en op maat gemaakte taalcursus heb gevolgd.

De twee weken voor de betaaldatum van de salarissen is een drukke periode. In de andere twee weken is er ruimte voor andere werkzaamheden. Ik mag dan bijvoorbeeld meedenken over procesverbeteringen en er is altijd ruimte om nieuwe ideeën en/of visies te delen met het 10-koppige HR-team. Kortom, een uitdagende functie met gevarieerde werkzaamheden en veel mogelijkheden om te leren, mijn kennis te vergroten en mijn vaardigheden te verbeteren. En dat alles bij een superleuk bedrijf met ontzettende gezellige collega’s, borrels én feestjes!”