Kay is strijdlustig

Voor het uiterste gaan, iedere dag opnieuw. Steeds beter willen worden. Ik leg de lat hoog en zoek het randje op. Dat is mijn persoonlijke motivatie.
“Ik vind dat je het uiterste uit jezelf moet halen om je doelen te bereiken. Wat vind jij?”

Ik vind het bij Personato

Met mijn winnaarsmentaliteit ga ik iedere competitie graag aan. Zowel op privé als zakelijkgebied geef ik de volle 100%. Waar andere stoppen, ga ik verder. In iedere strijd heb ik het succes zelf in handen. Het geeft me dan ook een kick, wanneer ik mooie resultaten behaal.

Iedere dag opnieuw vind ik weer uitdaging in mijn werk. Hier ben ik precies waar ik wil zijn. Ik vind het bij Personato!

Kay

als Managing Consultant bij Personato

In mijn rol als Managing Consultant ben ik verantwoordelijk voor de afdeling techniek. Natuurlijk is er binnen Personato alle ruimte voor gezelligheid, maar op de belangrijke momenten moet je wel gefocust zijn. Pieken op het juiste moment voor de klant, de kandidaat óf mijn team.

Ik vind mezelf in het Personato DNA, want het is ook míjn DNA. Hier kan ik mezelf zijn en iedere dag opnieuw mijn persoonlijke dromen en doelen najagen.

Werken bij Personato

Naast strijdlustig, ben ik ook betrokken, nieuwsgierig, vindingrijk én nuchter. Dat zit in mijn genen, dat is wie ik ben. Iedere dag opnieuw streef ik samen met mijn collega's naar het beste resultaat. Soms is het een weg met bochten, maar dat avontuur gaan we graag aan. Wij vinden het bij Personato.

Herken jij jezelf in ons uitgesproken DNA? Word dan onze collega!

Andere vakidioten

Herken jij jezelf in ons uitgesproken DNA?