Sigi is vindingrijk

Creëren, dat is wat ik doe. Met een scherp oog voor detail en mijn verbeeldingskracht, zie ik soms kansen en mogelijkheden die een ander niet altijd ziet. Niet iets nieuws maken, maar iets béter maken. Alles met een toegevoegde waarde. Dat is mijn persoonlijke motivatie.
“Ik vind dat je áltijd nieuwe mogelijkheden kunt creëren. Wat vind jij?”

Ik vind het bij Personato

Experimenteren brengt soms risico’s met zich mee. Zo ook bij Personato. Leren, vallen en weer opstaan. De juiste boodschap op het juiste moment, dat is de uitdaging. Soms is het niet makkelijk, maar juist dan zal ik mezelf bewijzen dat ik het wél kan. Want het creëert ook resultaten, goede resultaten.

Iedere dag opnieuw krijg ik alle ruimte en vrijheid voor mijn creativiteit. Hier ben ik precies waar ik wil zijn. Ik vind het bij Personato!

Sigi

als Marketeer bij Personato

In mijn rol binnen Personato kan ik mezelf enorm ontwikkelen in een divers marketingteam. Zo helpen en versterken we elkaar, want door krachten te bundelen komen we verder. Van videograaf tot dataspecialist, van creatieve denktank tot praatjesmaker. Samen streven we naar het beste resultaat.

Ik vind mezelf in het Personato DNA, want het is ook míjn DNA. Hier kan ik mezelf zijn en iedere dag opnieuw mijn persoonlijke dromen en doelen najagen.

Werken bij Personato

Naast vindingrijk, ben ik ook strijdlustig, nieuwsgierig, betrokken én nuchter. Dat zit in mijn genen, dat is wie ik ben. Iedere dag opnieuw streef ik samen met mijn collega's naar het beste resultaat. Soms is het een weg met bochten, maar dat avontuur gaan we graag aan. Wij vinden het bij Personato.

Herken jij jezelf in ons uitgesproken DNA? Word dan onze collega!

Andere vakidioten

Herken jij jezelf in ons uitgesproken DNA?