Accountancy & Fiscaliteit

Hierbinnen vallen natuurlijk talloze functies: Adviseur Accountancy, Assistent Accountant, Belastingadviseur en Fiscalist. Maar ook buiten deze functies zijn er nog genoeg mogelijkheden in dit vakgebied.
Het accountacy team van Personato werkt namelijk samen met een groot aantal vaste partners binnen de accountancy branche in Zuidoost-Nederland. Bij ons ben je daarom op de juiste plek voor de volgende stap in jouw carrière. Benieuwd wie deze partners zijn? Scroll dan snel naar benden!

Gelijk onze vacatures binnen de accountancy en fiscaliteit bekijken? Klik dan hieronder!

Bekijk onze actuele en meest recente Accountancy en Fiscaliteit vacatures!

Vind de vacature die bij jou past!

Wil jij aan de slag binnen de Accountancy & Fiscaliteit in de regio Zuidoost-Nederland? Ben jij nog op zoek naar de juiste vacature en kun jij wel wat begeleiding in de juiste richting gebruiken? Laat onze mensen JOU helpen. Wij gaan samen met jou op zoek naar de baan van je leven. Wij doen ons best om de perfecte vervolgstap te vinden voor jouw carrière. Wij gaan samen met jou op zoek naar balans in je leven.

Wij vinden professionals voor

Recruitment is ons vak Maak kennis met onze specialisten in Accountancy en Fiscaliteit

We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team Accountancy en Fiscaliteit snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?