Bank en verzekeringen vacatures

Bekijk ons actuele aanbod!

Bank en Verzekeringen

Wat ga je doen?
Je geeft klanten advies over en verkoopt financiële producten zoals verzekeringen, financieringen, hypotheken en vermogensproducten. Je kunt goed luisteren naar de wensen en eisen van de klant en je kunt een passend advies geven door je uitgebreide kennis over de producten. Daarnaast moet je een kei zijn in communicatie en ben je verantwoordelijk voor de administratie die erbij komt kijken.
Oriëntatie Oriëntatie Wat is jouw vak? Oriënteer je op onze vakgebied pagina’s en bekijk onze actuele vacatures. Wil je graag vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op en vertel over jouw ambities! Sollicitatie Sollicitatie Vind een vacature en solliciteer op dé baan waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Zit er niets tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie! Gesprek Gesprek Wij vinden samen jouw nieuwe uitdaging bij één van onze 750+ opdrachtgevers uit de regio. We helpen jou in je sollicitatiegesprek, zo ben je zeker van een goede overeenkomst! Match Match Zeggen jij en de opdrachtgever JA tegen elkaar? Dan hebben we een match! Dan schudden we elkaar de hand en feliciteren we jou met het vinden van een nieuwe uitdaging.
Onze specialisten!
We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team Bank en Verzekeringen snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk óns vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?