Finance en Control

Bekijk onze actuele Finance en Control vacatures!

Zoek jij een vacature op het gebied van finance en control? Dan ben je hier op de juiste plek! Bij Personato kun je zo laagdrempelig mogelijk je interesse kenbaar maken en direct solliciteren. Wil je graag wat meer hulp met het solliciteren of ben je op zoek naar dé perfecte match met een bedrijf? Ik, Recruitment Consultant Marjet help je graag. Iedere dag halen we alles uit de kast om jouw wensen en ambities om te zetten in een advies en een mogelijke nieuwe carrièrestap.

Wij vinden de juiste medewerker op de juiste plek. Met ruim 15 jaar ervaring snappen wij wat bedrijven én werkzoekenden willen en komen we met de juiste oplossing. Alles staat in het teken van recruitment is ons vak. Op basis van de wensen van beide partijen weten we altijd de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat te vinden. Zo weten we zeker dat jij je op je plek voelt en enthousiast van start kunt gaan in een nieuwe baan, met uitzicht op een lange termijn relatie.

Divers aanbod finance en control vacatures

Binnen de finance en control zijn tal van uitdagende functies te vinden. Wat dacht je van manager finance, finance consultant, business analist, assistent controller, business controller of administratief medewerker? Allemaal verantwoordelijke functies, vaak op mbo+ of hbo werk- en denkniveau, waarbij je de diverse kneepjes van het vak leert en je verantwoordelijk bent voor diverse taken.

Doordat we al jaren een vaste klantenportefeuille bedienen, weten we wat onze klanten nu maar ook de komende maanden gaan zoeken. Staat er geen interessante functie online in het vakgebied finance en control? Dit betekent niet dat we geen functies hebben. Dus geen zorgen, ons enthousiast recruitment team luistert naar jouw wensen en ambities en doet er alles aan om jouw droombaan te vinden!

Online solliciteren op een vacature finance en control

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière binnen finance en control? En wil je graag een organisatie helpen groeien en optimaliseren? Solliciteer dan direct online op een van onze finance en control functies en wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij een nieuw en uitdagend bedrijf.
Open sollicitatie
Personato weet als geen ander dat een nieuwe baan zoeken vaak veel tijd kost. Wij helpen je daarom graag. Heb je de vacatures doorgekeken maar staat jouw ideale baan er niet tussen? Schrijf je dan eenvoudig in via onze website en onze Recruitment Consultants helpen je verder.

Wij kennen onze klanten uitstekend en weten precies welke kandidaten zij zoeken. Om de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat te vinden gaan we met jou een eerste gesprek aan. We brengen jouw kwaliteiten, vaardigheden, wensen en eisen in kaart en gaan vervolgens samen op zoek naar de ideale baan voor jou!
Wij staan voor je klaar Maak kennis met onze specialisten in Finance en Control
We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team Finance en Control snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?