Assistent accountant vacatures

Ben je op zoek naar een baan als assistent accountant? Personato helpt je graag bij het vinden jouw nieuwe uitdaging! Ben je net afgestudeerd en sta je te popelen om aan de slag te kunnen in het werkveld? Of heb je al enige ervaring en wil je graag een tweede of derde stap maken in je carrière? In beide gevallen ben je bij Personato aan het juiste adres!

Bekijk meer vacatures

Werken als assistent accountant

Als assistent zal je een of meerdere accountants ondersteunen in zijn of haar werkzaamheden. Je werkzaamheden zijn erg divers. Om je klanten het beste van dienst te kunnen zijn, geef jij hen inzicht in de totale stand van zaken. Je werkt met de nieuwste softwarepakketten, die continu inzicht geven in de cashflow. Dit doe je niet voor één klant maar jouw werk wordt divers gemaakt door de brede klantenportefeuille. Van eenmanszaken en mkb-bedrijven tot grote multinationals. Jij houdt je bezig met opstellen van jaarrekeningen en zult doorgroeien tot adviseur van de klant. Je maakt deel uit van een team, dus het is belangrijk dat je beschikt over een goede dosis teamspirit.

Openstaande vacatures:

Gevorderd Assistent Accountant Audit

  • Venlo
  • 40 uur

De ideale baan als assistent accountant

Om te solliciteren op één van onze assistent accountant vacatures is het belangrijk dat je beschikt over een financieel gerichte opleiding. Een aantal jaar ervaring is natuurlijk altijd welkom, maar ook als je op zoek bent naar een junior functie ben je bij Personato op de juiste plaats! Wij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte match. Wij kennen de werkgevers door en door en zijn dan ook goed in staat om te weten of jij de juiste match bent. In een persoonlijk gesprek gaan wij samen kijken wat jouw ambities, drijfveren en wensen zijn.

Wat doet een Assistent Accountant?

Als Assistent Accountant hou jij je voornamelijk bezig met de boekhouding. Vaak werk je vanuit een accountantskantoor voor verschillende bedrijven of instellingen (of voor particulieren). Jouw voornaamste taak is het controleren van de financiële administratie, daarnaast zorg je ervoor dat deze ook op orde is. Andere taken waar jij je voornamelijk mee gaat bezighouden is het voorbereiden van jaarrekeningen en belastingaangiftes. Door deze werkzaamheden heb je veelvuldig contact met je klanten. 

Ga aan de slag als Accountant

Solliciteer nu op een assistent accountant vacature

Kan je niet langer wachten en wil je zo snel mogelijk starten met jouw nieuwe uitdaging? Bekijk dan nu onze vacatures assistent accountant en solliciteer direct online! Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het vinden van jouw ideale baan? Onze Recruitment Consultants helpen je graag! Middels een oriënterend gesprek gaan we samen op zoek naar de ideale baan voor jou!

Maud Willems, Managin Consultant 
Tel: +31651565757
E-mail: m.willems@personato.nl