Belastingadviseur vacatures

Wil jij aan de slag als belastingadviseur? Bij Personato hebben we verschillende vacatures als belastingadviseur. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Wij bieden vacatures aan voor zowel junior en medior als senior functies. Wij gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen en te kijken wat jou drijft en wat jou motiveert. Zo kunnen samen met jou kijken of wij geschikte vacatures hebben die met jou matchen.

Klik hier voor meer vacatures

Werkzaamheden als belastingadviseur

Als belastingadviseur ben je dé fiscale adviseur die altijd het juiste advies klaar heeft. Je zult in je functie als belastingadviseur uiteraard te maken krijgen met belastingen en de daaraan gerelateerde wetgeving. Het is van belang dat jouw kennis altijd up-to-date is. Daarom is het belangrijk dat jij er plezier uit haalt om je continue te verdiepen in de veranderende belastingwetgeving. Een goede belastingadviseur is proactief richting zijn of haar klanten en streeft er altijd naar om het beste belastingadvies te geven. Werkzaamheden die je regelmatig zult uitvoeren zijn: het opstellen van belastingaangiften, het reviewen van belastingaangiften, het verzorgen van belastingadviezen, het voorbereiden van complexe vraagstukken en het opstellen van een financiële planning. 

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Junior Belastingadviseur

  • Helmond
  • 36/40 uur

Belastingadviseur

  • Schijndel
  • 36/40 uur

Senior Belastingadviseur

  • Maastricht
  • 40 uur

Solliciteer direct op een van onze belastingadviseur vacatures

Bekijk nu de vacatures die we hebben openstaan voor de functie belastingadviseur. Solliciteren kan eenvoudig via onze website. Wij zullen dan contact met je opnemen om te kijken of we de juiste match hebben.

Heb je nog vragen of wil je graag hulp bij het vinden van de juiste vacature? Neem dan contact op met onze Recruitment Consultants. We helpen je graag met vinden van de geschikte baan voor jou!