Belastingadviseur vacatures

Wil jij aan de slag als belastingadviseur? Bij Personato hebben we verschillende vacatures als belastingadviseur. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Wij bieden vacatures aan voor zowel junior en medior als senior functies. Wij gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen en te kijken wat jou drijft en wat jou motiveert. Zo kunnen samen met jou kijken of wij geschikte vacatures hebben die met jou matchen.

Bekijk meer vacatures

Werkzaamheden als belastingadviseur

Als belastingadviseur ben je dé fiscale adviseur die altijd het juiste advies klaar heeft. Je zult in je functie als belastingadviseur uiteraard te maken krijgen met belastingen en de daaraan gerelateerde wetgeving. Het is van belang dat jouw kennis altijd up-to-date is. Daarom is het belangrijk dat jij er plezier uit haalt om je continue te verdiepen in de veranderende belastingwetgeving. Een goede belastingadviseur is proactief richting zijn of haar klanten en streeft er altijd naar om het beste belastingadvies te geven. Werkzaamheden die je regelmatig zult uitvoeren zijn: het opstellen van belastingaangiften, het reviewen van belastingaangiften, het verzorgen van belastingadviezen, het voorbereiden van complexe vraagstukken en het opstellen van een financiële planning. 

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Junior Belastingadviseur

  • Helmond
  • 36/40 uur

Belastingadviseur

  • Veghel
  • 36/40 uur

Belastingadviseur

  • Eindhoven
  • 32/36/40 uur

Voor welke klanten ga je werken?

De klanten waarvoor je gaat werken kunnen heel divers zijn: grote multinationals, ondernemingen in het MKB die enkel in Nederland actief zijn, de overheid, vermogende particulieren etc. Vaak moet je hierbinnen wel een keuze maken in het soort cliënten. Als belastingadviseur heb je vaak je eigen specialisme. Denk bijvoorbeeld aan:

-Loonbelasting
-Vennootschapsbelating
-Omzetbelasting

Solliciteer vandaag nog

Vind jouw Belastingadviseur vacature samen met Peter

Wij vinden het erg belangrijk dat de match voor zowel de kandidaat als het bedrijf goed is. We letten hierbij op jouw kwaliteiten maar ook jouw unieke persoonlijkheid. Vaak komen er meerdere passende functies en/of organisaties naar voren. Samen kijken we waar jij graag aan de slag wilt, zodat je zeker weet dat je een leuke baan bij een nieuwe werkgever tegemoet gaat! Benieuwd welke belastingadviseur vacatures interessant voor jou kunnen zijn? Neem dan contact op.

Peter Lemmen, Managing Consultant
Tel. +31653893860
Email. p.lemmen@personato.nl