Vind hier jouw bouw vacatures!

De bouwsector is weer helemaal hot. Er is geen enkele sprake meer van crisis en de sky is the limit! Er wordt veel nieuw gebouwd, panden worden opgeknapt en bedrijfspanden worden uitgebreid. Dit biedt veel perspectieven voor professionals uit deze sector. Personato heeft een divers aanbod met actuele vacatures in de bouw. Op onze website solliciteer je direct eenvoudig online wanneer je een leuke vacature hebt gezien. Wil je graag eerst meer informatie of ben je op zoek naar net even iets anders? Neem dan contact met ons op. Onze Recruitment Consultants in de techniek helpen je graag met het vinden van jouw droombaan!

Klik hier voor meer vacatures

Ontwikkelingen in de bouwsector

De ontwikkelingen in de bouwsector in Nederland gaan razendsnel. Innovatie, duurzame ontwikkelingen en efficiëntie worden steeds belangrijker. Een gevolg van de enorme groei is het verder verbeteren van efficiëntie door onder andere gebruik te maken van nieuwe technologieën en het verbeteren van planningsprocedures.

Daarnaast wordt duurzaamheid ook in de bouw een steeds belangrijker thema. Zo wordt onder andere de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad en kantoren wordt gestimuleerd.

Werken in de bouw?

Of je nu wilt werken aan kantoren, woningen of andere bedrijfspanden, werken in de bouw biedt voldoende mogelijkheden. Panden worden gerenoveerd of er wordt nieuw gebouwd. Er is altijd voldoende beweging in deze dynamische sector. Als bouwkundig professional kun je veel kanten op. Sta jij aan het begin van een traject en ben je betrokken bij het ontwerp van een gebouw? Dan is een baan bij een architectenbureau wel iets voor jou. Heb je meer interesse in de daadwerkelijke bouw of het onderhouden van gebouwen? Dan past een vacature als aannemer waarschijnlijk beter bij je. Binnen ons ruime aanbod vind je altijd een geschikte vacature en staat er niets voor jou tussen? Dan helpen wij je graag verder! 

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Vacatures bouw

Vacatures in de bouw zijn er genoeg. Je kunt als Bouwkundig Ingenieur aan de slag of als Projectleider. Ook op kantoor biedt werken in de bouw diverse mogelijkheden. Bereid jij de bouw voor als Werkvoorbereider of zorg jij er als Calculator voor dat de juiste prijzen worden berekend? Bij Personato zijn er voldoende bouw vacatures om jouw ambities waar te maken. 

Kay Jochems
Recruitment Consultant
Tel: +31630375214
E-mail: k.jochems@personato.nl