Hét CFO Event van 2019

Finance speelt binnen elk bedrijf een belangrijke rol. De financiële processen moeten goed ingericht én compliant zijn. Echter zien wij een verschuiving van rapporterend naar interpreterend. De blik is niet op het verleden, maar op de toekomst gericht. Hierdoor is een organisatie in staat om pro actief en preventief te acteren op ontwikkelingen binnen de business. IT en big data spelen een steeds belangrijkere rol om bedrijfsprocessen te optimaliseren en efficiënter in te richten. In het CFO Event van 2019 nemen wij je graag mee in deze ontwikkelingen.

Ben jij erbij?

Je bent van harte welkom om deze inspirerende middag bij te wonen op dinsdag 4 juni 2019. Vanaf 16.00 uur zullen verschillende (gast)sprekers aan het woord komen. Daarnaast wordt er voor een hapje en drankje gezorgd. 

Datum: 4 juni 2019
Tijd: 16.00 – 19.00 uur
Locatie: Personato
Keizersveld 91 5803 AP Venray

Bedrijfswaardering en waarde-creatie - door spreker Daniël

Daniël Peters verzorgt seminars en cursussen op het gebied van business valuation en heeft ervaring als Corporate Finance Adviseur in de adviespraktijk voor ondernemingen. Hij zal zich focussen op bedrijfswaardering en waarde-creatie.

Connect met Daniël

Meer doen met data binnen het MKB - door spreker Wilco

Wilco Schellevis, Algemeen Directeur bij Growteq B.V., focust zich tijdens zijn presentatie op de verschillende mogelijkheden binnen het MKB door het centraal stellen van data, gecombineerd met eigen praktijkvoorbeelden.

Connect met Wilco

Ontwikkelingen binnen de financiële arbeidsmarkt

Suzanne Theeuwen, Managing Consultant Finance en Control bij Personato vertelt over de laatste ontwikkelingen in de financiële arbeidsmarkt. Ze beschikt over 10 jaar ervaring binnen het recruitmentvak en heeft een groot netwerk opgebouwd in de regio.

Connect met Suzanne

Aanmelding CFO event

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
Vragen?
Dionne

Whatsapp mij

+31615489027