Commerciële vacatures Noord-Brabant

Op zoek naar een commerciële vacature in Noord-Brabant? Dan ben je bij Personato aan het juiste adres. Met enige regelmaat hebben wij nieuwe vacatures op het gebied van sales, marketing etc. Bekijk hieronder de meest recente commerciële vacatures in Limburg en solliciteer vandaag nog! Geen geschikte vacature gevonden? Vergeet dan niet om je interesse kenbaar te maken middels een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Wat zijn "commerciële" vacatures?

"Commercieel" is een woord dat we vaak gebruiken bij instanties, bedrijven en personen die als hoofddoel hebben: het maken van winst. Commerciële vacatures zijn dan ook vaak vacatures waarbij jij als werknemer gaat denken en handelen vanuit de klant. Het realiseren van winst speelt een grotere rol in deze vacatures t.o.v. andere vacatures. Bekende vacatures zijn dan ook vaak:

-Customer Service
-Teamleider
-Inkoper

Aan de slag als Customer Service Medewerker?

Als Customer Service Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van klanten, hét visitekaartje van de organisatie. Jij geeft klantadvies over producten, zorgt dat problemen worden opgelost en informeert proactief naar klanten. Daarnaast ben je ook actief bezig met verschillende administratieve zaken en het opstellen van offertes. Een veelzijdige functie boordevol kansen en uitdagingen.

Ben jij geïnteresseerd in deze commerciële vacature?

Bekijk de vacatures

Het leiden van een team

Een leuke uitdaging binnen de verschillende commerciële vacatures is de functie van Teamleider. Een Teamleider geeft leiding aan een operationele eenheid: een team van uitvoerende professionals. Daarnaast zorgt hij/zij voor foutloze processen en excellente dienstverlening. Een Teamleider schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg en creëert uitdagingen.

Een functie met een breed takenpakket! Word jij enthousiast van deze functie?

Bekijk de vacatures

Ben jij de geschikte Inkoper?

Een bekende commerciële vacature binnen de sector is de functie Inkoper. Binnen een organisatie een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Deze functie komt daardoor in vrijwel alle sectoren en branches voor. Een Inkoper zoekt en bestelt producten, diensten en/of grondstoffen voor bedrijven.

Belangrijke skills waar een Inkoper aan moet voldoen zijn:
-Onderhandelen
-Overtuigen
-Nieuwsgierig (opsporen van nieuwe producten/diensten)

Bekijk de vacatures

Bekijk hieronder de meest recente commerciële vacatures in Noord-Brabant

Vind jouw ultieme commerciële vacature in Noord-Brabant samen met Willem

Bij Personato vind je een groot aanbod met de meest uitdagende commerciele vacatures in Limburg. Denk aan vacatures voor Sales Manager, Key Accountmanager, Accountmanager etc. Allemaal uitdagende sales vacatures waarmee jij jouw carrière kunt opbouwen! Online solliciteren is bij Personato heel eenvoudig. Heb je hulp nodig met solliciteren of zit je nog met enkele vragen? Neem dan direct contact op. Ik sta altijd voor je klaar!

Willem Peters: Consultant Sales
Tel: +31613192192
E-mail: w.peters@personato.nl