Commerciële vacatures Gelderland

Op zoek naar een commerciële vacature in Gelderland? Dan ben je bij Personato aan het juiste adres. Met enige regelmaat hebben wij nieuwe vacatures op het gebied van sales, marketing etc. Bekijk hieronder de meest recente commerciële vacatures in Limburg en solliciteer vandaag nog! Geen geschikte vacature gevonden? Vergeet dan niet om je interesse kenbaar te maken middels een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Wat zijn "commerciële" vacatures?

"Commercieel" is een woord dat we vaak gebruiken bij instanties, bedrijven en personen die als hoofddoel hebben: het maken van winst. Commerciële vacatures zijn dan ook vaak vacatures waarbij jij als werknemer gaat denken en handelen vanuit de klant. Het realiseren van winst speelt een grotere rol in deze vacatures t.o.v. andere vacatures. Bekende vacatures zijn dan ook vaak:

-Adviseur
-Accountmanager
-Projectleider

Ben jij die Commercieel Adviseur?

Een veelzijdige functie binnen de commerciële vacatures is de (Commercieel) Adviseur. Als Adviseur of Consultant adviseer je organisaties, dit kan binnen allerlei onderdelen van een bedrijf zijn. In deze functie heb je veel en op verschillende niveaus contact met mensen. Jouw klanten verwachten vakkennis en overtuigingskracht. Om als Adviseur goed te kunnen functioneren dien je te beschikken over ambitie en een gezonde drive om te scoren.

Weet jij met jouw enthousiasme iedereen te overtuigen én weet jij precies wat er speelt in de markt?

Bekijk de vacatures

Aan de slag als Accountmanager?

Als de persoon tussen de klant en de organisatie heb je vaak een breed takenpakket. Een Accountmanager is niet zozeer aan het managen (leidinggeven) aan werknemers maar meer aan het managen (beheren/zorgen) van klanten. Ben jij op zoek naar een commerciële vacature? Als Accountmanager houd jij je vaak bezighouden met de volgende werkzaamheden:

-Warme/Koude acquisitie (binnenhalen van nieuwe klanten)
-Relatiebeheer (bestaande klanten behouden)
-Administratie (denk aan offertes, contracten, facturen etc.)

Bekijk de vacatures

Werken als Projectleider

Een van de meest bekende commerciële vacatures is Projectleider. Als Projectleider verzorg je de dagelijkse leiding van een project. Anders dan een Algemene Manager geef je leiding aan eenmalige projecten met een tastbaar eindresultaat. Je bent bezig met de dagelijkse gang van zaken en zit dicht bij het vuur.

Ben jij resultaatgericht en ben je een ster in plannen en organiseren? Wellicht ben jij wel de perfecte Projectleider.

Bekijk de vacatures

Bekijk hieronder de meest recente commerciële vacatures in Gelderland

Vind jouw ultieme commerciële vacature in Gelderland samen met Willem

Bij Personato vind je een groot aanbod met de meest uitdagende commerciele vacatures in Limburg. Denk aan vacatures voor Sales Manager, Key Accountmanager, Accountmanager etc. Allemaal uitdagende sales vacatures waarmee jij jouw carrière kunt opbouwen! Online solliciteren is bij Personato heel eenvoudig. Heb je hulp nodig met solliciteren of zit je nog met enkele vragen? Neem dan direct contact op. Ik sta altijd voor je klaar!

Willem Peters: Consultant Sales
Tel: +31613192192
E-mail: w.peters@personato.nl