Commerciële vacatures Limburg

Op zoek naar een commerciële vacature in Limburg? Dan ben je bij Personato aan het juiste adres. Met enige regelmaat hebben wij nieuwe vacatures op het gebied van sales, marketing etc. Bekijk hieronder de meest recente commerciële vacatures in Limburg en solliciteer vandaag nog! 

Bekijk alle vacatures

Wat zijn "commerciële" vacatures?

"Commercieel" is een woord dat we vaak gebruiken bij instanties, bedrijven en personen die als hoofddoel hebben: het maken van winst. Commerciële vacatures zijn dan ook vaak vacatures waarbij jij als werknemer gaat denken en handelen vanuit de klant. Het realiseren van winst speelt een grotere rol in deze vacatures t.o.v. andere vacatures. Bekende vacatures zijn dan ook vaak:

-Accountmanager
-Salesmanager
-Commercieel Medewerker Binnendienst

Aan de slag als Accountmanager?

Als de persoon tussen de klant en de organisatie heb je vaak een breed takenpakket. Een Accountmanager is niet zozeer aan het managen (leidinggeven) aan werknemers maar meer aan het managen (beheren/zorgen) van klanten. Ben jij op zoek naar een commerciële vacature? Als Accountmanager houd jij je vaak bezighouden met de volgende werkzaamheden:

-Warme/Koude acquisitie (binnenhalen van nieuwe klanten)
-Relatiebeheer (bestaande klanten behouden)
-Administratie (denk aan offertes, contracten, facturen etc.)
 

Bekijk de vacatures

Salesmanagers opgelet!

Een uitblinker onder de commerciële vacatures is de Salesmanager. Als Salesmanager geef je leiding aan een team met commerciële medewerkers en ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de producten/diensten van het salesteam. Nieuwsgierigheid, klantgerichtheid en doorzettingsvermogen zijn daarbij de sleutel tot succes.

Weet jij met jouw enthousiasme iedereen te overtuigen, heb je de juiste skills om leiding te geven én weet jij precies wat er speelt in de markt?

Bekijk de vacatures

Ben jij die Commercieel Medewerker Binnendienst?

De schakel tussen collega’s, leveranciers en de klant is de Commercieel Medewerker Binnendienst. Binnen deze functie is goed communiceren een absolute must! De nadruk ligt namelijk op klantencontact en administratieve taken.

Als Medewerker Binnendienst sta jij klanten te woord, geef je advies en regel je de afhandeling van het offerte- en ordertraject. Een ware spin in het web binnen de commerciële vacatures. 

Bekijk de vacatures

Bekijk hieronder de meest recente commerciële vacatures in Limburg

Vind jouw ultieme commerciële vacature in Limburg samen met Willem

Bij Personato vind je een groot aanbod met de meest uitdagende commerciele vacatures in Limburg. Denk aan vacatures voor Sales Manager, Key Accountmanager, Accountmanager etc. Allemaal uitdagende sales vacatures waarmee jij jouw carrière kunt opbouwen! Online solliciteren is bij Personato heel eenvoudig. Heb je hulp nodig met solliciteren of zit je nog met enkele vragen? Neem dan direct contact op. Ik sta altijd voor je klaar!

Willem Peters: Consultant Sales
Tel: +31613192192
E-mail: w.peters@personato.nl