Wij zijn de cupido van de arbeidsmarkt

En niet alleen op 14 februari! De liefde hangt bij Personato altijd in de lucht. Het recruitmentproces voelt toch aan als daten. Het proces start bij een behoefte. Je bent op zoek naar een nieuwe medewerker óf jij bent juist klaar voor een nieuwe uitdaging. Ontstaat er na een eerste contact een bepaalde aantrekkingskracht tussen beide partijen? Dan kan het daten beginnen! Aan de hand van een eerste, tweede of misschien derde afspraak leer je elkaar steeds beter kennen. Wordt het gevoel alsmaar beter en beter, dan vindt er wellicht een leuke nieuwe match plaats.

Op zoek naar de ware liefde?

Ben jij op zoek naar die prins(es) op het witte paard? Oftewel, ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Bij Personato vind je een groot aanbod met de meest uitdagende vacatures. Functies waarmee jij jouw carrière kunt opbouwen.

Klaar voor een nieuwe liefde of toe aan een leuke afspraak? Wij richten graag onze pijlen! 

Bekijk de vacatures

Als werkgever op zoek naar de juiste match?

Je wilt als organisatie voorbereid zijn op de toekomst en daar heb je de juiste medewerkers voor nodig. Maar hoe vind je het juiste talent, hoe start je de zoektocht naar een nieuwe liefde?

Of je nu wilt uitbreiden of moeite hebt met het vervullen van een vacature, als cupido in de arbeidsmarkt helpen wij jou graag! Bekijk nu onze diensten en vertel ons waar jouw hart sneller van gaat kloppen!

Meer over onze diensten

Wil jij gelijk een date plannen?

Neem vrijblijvend contact op!