Fiscale vacatures

Heb je een hbo/wo studie afgerond op het gebied van fiscaal recht? En ben jij op zoek naar een uitdaging in het werkveld? Dan ben je bij Personato aan het juiste adres! Fiscaliteit betreft eigenlijk alles wat te maken heeft met belastingen en het betalen ervan. Als je denkt aan fiscale vacatures kun je onder andere denken aan de volgende functies: bedrijfsfiscalist, tax manager, tax specialist, aangiftemedewerker, loonheffing specialist en belastingadviseur. Zoals je kunt lezen ben je bij een fiscale functie bezig met belasting en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Deze wetgeving kent voor jou geen geheimen en anders weet jij je weg wel te vinden om alle vraagstukken op te pakken.

Klik hier voor meer vacatures

Werken in een fiscale functie

Wanneer je aan de slag gaat in een fiscale functie dan zullen er uiteenlopende werkzaamheden op jouw pad komen. Het opstellen van belastingaangiftes, het verzorgen van adviesopdrachten, het opstellen van een financiële planning en je blijft je constant verdiepen en ontwikkelen in bijvoorbeeld de regelgeving op het gebied van btw, loonheffingen en vennootschapsbelastingen. Jouw kennis moet uiteraard up-to-date zijn om altijd het juiste advies te kunnen geven.

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Senior Consultant Tax Compliance

  • Valkenswaard
  • 36/40 uur

Solliciteer direct online op fiscale vacatures

Bekijk nu onze fiscale vacatures. Zit er een vacature bij die je aanspreekt? Solliciteer dan direct online! Heb je wat meer hulp nodig bij het vinden van de perfecte baan voor jou? Onze Recruitment Consultants helpen je graag! Wij gaan samen op zoek naar de perfecte match van werkgever en werknemer. Tijdens een oriënterend gesprek kijken we samen met jou hoe jouw ideale baan eruitziet. 

Nadia Brons, Recruitment Consultant
Tel: +31623358333
E-mail: n.brons@personato.nl