HBO vacatures Limburg

HBO-ers opgelet! Op zoek naar HBO vacatures in Limburg? Dan ben je bij Personato aan het juiste adres. Wij hebben voldoende HBO vacatures in de regio Limburg in verschillende vakgebieden. Van Techniek tot Marketing en van Healthcare tot Sales. 

Bekijk hier alle HBO vacatures

Aan de slag als HBO'er?

Tijdens de zoektocht naar een geschikte en leuke (nieuwe) baan is het verstandig om goed na te gaan waar je zou willen werken. Of je nu op zoek bent naar een baan in de Finance, Healthcare, Sales of Marketing het is belangrijk dat je over een aantal algemene kenmerken en vaardigheden beschikt.

Belangrijke eigenschappen voor een HBO'er zijn:
-Analytisch denken
-Kritisch observeren
-Goede uitdrukkingsvaardigheid

Werken in regio Limburg

Limburg is een prachtige provincie om te werken, een unieke plek in Nederland. Een provincie met genoeg banen op topniveau.

Werken in Limburg kent vele voordelen:
• Makkelijk bereikbaar
• Het fileleed in deze regio is zeer beperkt
• Een heleboel gezellige plekken om na het werk even bij te komen

Vind jij het belangrijk om naast een uitstekende baan ook snel en eenvoudig op je werk te komen? Solliciteer dan zeker op een van onze WO vacatures in (regio) Limburg.

Bekijk hieronder de meest recente HBO vacatures in Limburg

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) / HBO-Verpleegkundige met crisiservaring.

  • Heerlen
  • 24/28/32/36 uur

Solliciteer nu op een van onze HBO vacatures in Limburg

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog op een van onze HBO vacatures in Limburg. Mocht je nog vragen hebben over bepaalde vacaturer?

Maak dan gebruik van onze Whatsapp functie, deze zie je terug op de sollicitatiepagina. Onze medewerkers kun je op iedere moment van de dag bereiken.

Solliciteer vandaag nog