HR Adviseur vacatures

Als HR adviseur ben je een sparringpartner voor leidinggevenden en managers binnen een organisatie. Deze rol wordt in praktijk ook wel HR business partner genoemd. Je adviseert de organisatie op het gebied van HR in de breedste zin van het woord. Van recruitment en onboarding tot aan ziekteverzuim en nieuwe personeelsregelingen. Samen met je HR manager en/of de directeur maak je plannen voor het komende jaar. Op welk HR thema ligt jouw focus dit kwartaal?

Bekijk meer vacatures

Thema’s als HR adviseur

Op basis van instroom lever jij als HR adviseur een bijdrage aan recruitment. Dit begint bij het inventariseren van de behoeften van de verschillende afdelingen. Wat is op dat moment de juiste personeelsbezetting en welke ambitie heeft de afdeling/organisatie voor het aankomende jaar? Je zorgt op basis van die informatie voor een optimaal recruitmentproces en weet daarin de juiste mensen aan je organisatie te binden. Veel organisaties hebben jouw expertise nodig als het gaat om op welke manier deze nieuwe medewerkers aan de organisatie te binden en de organisatie als werkgever op de kaart te zetten. Natuurlijk laat je daarna niet los en ben je nauw betrokken bij het onboarden van nieuwe medewerkers.

Aan de slag als HR Adviseur

Op basis van doorstroom is het als organisatie essentieel om talenten te behouden en uit te dagen in hun werk. Als HR Adviseur ben je hier van toegevoegde waarde door te zorgen dat iedere werknemer de juiste ontwikkeling doormaakt in je organisatie en ook op de juiste plek zit. Je kunt daarbij denken aan functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken. Jij duikt graag in competenties bij deze gesprekken en assessments om erachter te komen wat iemand drijft, welke mate bepaalde competenties makkelijk of moeilijk ontwikkelbaar zijn en de belangrijkste persoonseigenschappen. Als laatste liggen onderwerpen als ziekteverzuim en eventueel ontslag onder de verantwoordelijkheid van een HR Adviseur. Thema’s waarbij jij niet schrikt van de nodige wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht.

Bekijk ons complete HR aanbod

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

HR Officer

  • Nijmegen
  • 32/36/40 uur

HR Manager

  • Venray
  • 40 uur

Payroll & HR Admin Coördinator

  • Venlo
  • 32/36/40 uur

Solliciteer direct online op een HR adviseur vacature

Word je enthousiast van bovenstaande thema’s en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als HR adviseur. Wij bieden verschillende banen aan als HR adviseur. Bekijk onze vacatures nu en solliciteer direct op jouw droombaan! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw droombaan? Neem dan gerust contact op met mij op. Ik help je graag bij het vinden van de juiste match met jouw toekomstige werkgever. 

Michelle Thijssen: Managing Consultant
Tel: +31645088733
E-mail: m.thijssen@personato.nl