HR Manager vacatures

Jouw rol als HR Manager is sterk afhankelijk van de grootte van de organisatie. Vaak maak je deel uit van het managementteam. Waar strategische beslissingen worden genomen, komen immers HR-thema’s om de hoek kijken. Jij bent hierdoor medeverantwoordelijk voor de strategische doelstellingen. Je neemt de leiding in het vormgeven of verbeteren van het HR-beleid. Om hierin structuur aan te brengen, wordt er in praktijk gebruik gemaakt van een strategisch HR-agenda. Je bepaalt samen met de directie de prioriteiten en stuurt bij waar nodig.

Klik hier voor meer vacatures

HR een vakgebied in ontwikkeling

Waarin jouw vakgebied volop in ontwikkeling is, is het gebruik van KPI’s en het sturen op concrete en steeds diepgaandere HR-gegevens en data. Jij als HR-manager merkt dat jouw onderbouwing en redenering vaak economisch en bedrijfskundig van aard is. HR draagt bij aan het bedrijfsresultaat. De koers die jouw organisatie vaart is sterk afhankelijk van digitalisering en een arbeidsmarkt die in razend tempo veranderd. Door deze ontwikkelingen heb je als organisatie te maken met een snelle veranderingssnelheid en dus wendbaarheid. Hoe zorg jij ervoor dat directie en managers hierin mee kunnen?

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

HR Officer

  • 32/36/40 uur

Vacatures als HR manager bij Personato

Sta jij te trappelen om te beginnen aan een nieuwe baan als HR manager? Bekijk dan online de vacature die wij open hebben staan voor de functie van HR manager. Je kunt direct online solliciteren, zodat je zo snel mogelijk aan een nieuwe uitdaging kan beginnen! Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste match voor jou? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag! 

Michelle Thijssen: Managing Consultant
Tel: +31645088733
E-mail: m.thijssen@personato.nl