HR Medewerker vacatures

Werken als HR medewerker betekent ondersteuning bieden aan de HR afdeling van een organisatie bij het uitvoeren van dagelijkse HR gerelateerde werkzaamheden. Een brede functie met een nog bredere functietitel. Of jij jezelf nu HR medewerker, HR assistent of medewerkers personeelsadministratie noemt, jij bent bezig met allround HR.

Bekijk meer vacatures

Werken als HR medewerker

De werkzaamheden als HR medewerker zijn vaak operationeel en administratief van aard. Naast de ondersteunende rol, ben jij ook degene die medewerkers voorziet van informatie. Werkzaamheden waar jij wekelijks mee in de weer bent, zijn o.a. het verwerken van mutaties in het personeelsbestand tot het faciliteren van de introductie van nieuwe medewerkers. Daarnaast ben jij contactpersoon voor externe organisaties over Arbo, recruitment en overheidsinstanties en beantwoord jij vragen van medewerkers die betrekking hebben op het personeelsreglement of de cao. Je bent de onmisbare helpende hand van je HR team waarbij je schakelt met een HR-adviseur of zelfs de HR manager.

Waar werken HR medewerkers?

HR medewerkers werken meestal bij (grotere) organisaties met een eigen HR-afdeling. Dit kunnen zowel commerciële ondernemingen zijn als non-profitorganisaties of overheidsinstanties. In hun dagelijkse werkzaamheden krijgen HR-medewerkers doorgaans te maken met onder meer HR-managers, HR-adviseurs, recruiters, loopbaanadviseurs, salarisadministrateurs en administratief medewerkers.

Wil jij aan slag als HR medeweker? Klik dan zeker even op onderstaande button. 

Aan de slag als HR medewerker

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

HR Officer

  • Nijmegen
  • 32/36/40 uur

Recruitment Consultant Techniek

  • Venray
  • 40 uur

Commerciële meewerkstage MBO of HBO

  • Venray
  • 40 uur

Data Integratie Consultant

  • Son
  • 3200 - 4800
  • 36/40 uur

Samen op zoek naar de juiste HR vacature

In een vrijblijvend gesprek maken we kennis en gaan we samen kijken welke vacature het beste bij jou past. We gaan op zoek naar wensen, ambities en drijfveren om zo de perfecte baan als HR medewerker te vinden. Dus ben je op zoek naar een baan als HR medewerker? Neem dan nu vrijblijvend contact met mij op. Dan gaan wij samen met jou op zoek naar de perfecte baan! Weet je al precies wat je wilt? Bekijk dan nu onze vacatures HR medewerker en solliciteer direct eenvoudig online!

Michelle Thijssen: Managing Consultant
Tel: +31645088733
E-mail: m.thijssen@personato.nl