Applicatiebeheerder vacatures

Een Applicatiebeheerder is verantwoordelijk voor het functioneel en/of technisch beheer van een applicatie of informatiesysteem. Als Applicatiebeheerder ga je aan de slag met functionele wensen of technische eisen van gebruikers. Je bent werkzaam binnen de IT en zoals de naam al zegt werk je met applicaties. Op onze website vind je verschillende applicatiebeheer vacatures en andere vacatures binnen de IT. Heb je een interessante vacature gevonden? Solliciteer dan direct online!

Klik hier voor meer vacatures

Diverse taken binnen applicatiebeheer

Binnen applicatiebeheer heb je verschillende beheerders. Zo heb je technische maar ook functionele applicatiebeheerders. We leggen je het verschil graag uit. Als Technisch Applicatiebeheerder verander je zelf de applicatie, terwijl je als Functioneel Applicatiebeheerder in overleg gaat met de leverancier, om de applicatie aan te passen waar nodig. 

Je bent dan vooral in contact met de business over hoe de applicatie verbeterd kan worden en houd je bezig met de inrichting hiervan. Het technische gedeelte zal de leverancier dan op zich nemen.

Applicatiebeheer heeft de toekomst

De rol van de ICT-er, van CIO tot Applicatiebeheerder is aan het veranderen. De focus ligt steeds meer op kwaliteit, toegevoegde waarde en flexibiliteit. Je houdt je bezig met het beheer en onderhoud van computerprogramma’s of applicaties. Een belangrijk onderdeel van het werk is dan ook het communiceren met de gebruikers, anticiperen op problemen die zij kunnen ondervinden en deze zo snel mogelijk oplossen.

Als Applicatiebeheerder houd je de ontwikkelingen goed in de gaten. Zo zorg je ervoor dat jouw applicatie altijd van de beste kwaliteit is.

 

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Vacatures applicatiebeheer

Heb je momenteel een mooie baan als Applicatiebeheerder, maar is de uitdaging een beetje weg? Of ben je bijvoorbeeld net afgestudeerd en zou je graag als Applicatiebeheerder aan de slag willen gaan? Check dan onze openstaande applicatiebeheer vacatures en solliciteer direct online! Een open sollicitatie kan natuurlijk ook. Ik help je graag om jouw ambities te realiseren en ga graag samen op zoek naar een geschikte baan. Wil je nog wat meer informatie of heb je hulp nodig met solliciteren? Neem dan contact met me op: 

Luuk Bongers: Recruitment Consultant
Tel: +31651315320
E-mail: l.bongers@personato.nl