Security Engineer vacatures

Bedrijven hechten steeds meer waarde aan de informatiebeveiliging en security van gegevens en IT diensten. Daardoor is de rol van Security Engineer in het leven geroepen. Op deze pagina geven we je graag meer informatie over deze functie binnen de IT. Bekijk onze openstaande vacatures en reageer direct online! Staat hetgeen je zoekt er niet tussen en ben je op zoek naar die ene perfecte match? Vraag het dan aan onze IT consultants. Zij helpen je graag met het vinden van jouw droombaan in de IT!

Klik hier voor meer vacatures

Aan de slag als Security Engineer?

Als Security Engineer implementeer en adviseer jij jouw klanten over de verbeteringen op gebied van security. Verder houd jij je ook bezig met het ontwerpen van een veilige en betrouwbare infrastructuur en netwerken. Zo zorg je ervoor dat alle gegevens binnen de organisatie veilig zijn opgeslagen en deze beschermd zijn tegen aanvallen van buitenaf. Je bent ten slotte ook verantwoordelijk voor het beheer hiervan.

 In de functie van Security Engineer ga jij het bedrijf, waar je werkzaam bent, helpen om security certificeringen. Zo zorg je ervoor dat de organisatie goed beveiligd is.

Baan van de toekomst

De technologische trends gaan op dit moment zo snel dat het lastig is alles bij te houden. De ICT-branche is in korte tijd uitgegroeid tot een onmisbare factor in de economie. Ook het beveiligen van (big) data neemt een prominente rol in de toekomst van de toekomstige IT-sector.

Gerelateerde functies binnen security zullen de komende jaren in hoeveelheid toenemen en qua inhoud steeds specialistischer worden. Toch is er ook sprake van een groeivertraging. Dit komt vooral door een tekort aan goed opgeleid personeel.

Security Engineer vacatures

Heb je interesse in informatiebeveiliging, wil je graag functioneren binnen de security en ben je op zoek naar een (eerste) baan? Bekijk dan direct onze vacatures! Je sollicitatie kun je meteen online indienen. Wil je graag eerst nog wat meer informatie of staat er geen geschikte vacature voor jou tussen? Neem dan gerust contact op met onze IT Consultants. Samen met jou gaan ze op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de IT!

Luuk Bongers: Recruitment Consultant
Tel: +31651315320
E-mail: l.bongers@personato.nl