Systeembeheerder vacatures

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en het onderhoud van de ICT-omgeving van een organisatie. De grootte van de organisatie bepaald mede de verantwoordelijkheid van de Systeembeheerder. Grotere organisaties onderscheiden een Systeembeheerder van een Netwerkbeheerder, maar bij de meeste organisaties valt deze verantwoordelijkheid binnen dezelfde functie.

Klik hier voor meer vacatures

Werken als systeembeheerder

Jij zorgt ervoor dat besturingssystemen en netwerken blijven draaien en dat daarmee de operatie altijd door kan blijven gaan. Als Systeembeheerder handel je preventief, om storingen en problemen in de toekomst te voorkomen.
Taken van een Systeembeheerder zijn onder andere het updaten van systemen, het beheren van servers, het beveiligen van netwerken en gegevens, maar ook het documenteren van de functionaliteiten van systemen. Verder heb je ook een adviseren rol richting het management over de nieuwste ontwikkelingen en verbeteringen binnen de ICT. Belangrijk is dus dat jij een echte passie hebt voor de ICT. Jij vindt het leuk om te blijven leren over de nieuwe ontwikkelingen in de ICT en hiermee aan de slag te gaan. Stilstaan is namelijk geen optie in dit vakgebied.

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Systeembeheerder

  • Venlo
  • 40 uur

Medior/Senior System Engineer

  • Son
  • 40 uur

System Engineer

  • Venlo
  • 40 uur

System Engineer

  • Enschede
  • 40 uur

Vacatures systeembeheerder

Heb jij al enkele jaren werkervaring binnen de IT als bijvoorbeeld supportmedewerker en wil jij de stap maken naar een rol als systeembeheerder? Of ben je al systeembeheerder, maar wil je meer verantwoordelijkheid in je functie? Ook dan kun je terecht bij onze IT Consultants. Zij begeleiden je graag bij de volgende stap in je loopbaan! Ook mensen die nog niet weten waar ze precies naar op zoek zijn kunnen bij ons terecht. In een vrijblijvend gesprek gaan we samen met jou op zoek naar jouw wensen, ambities en drijfveren. Zodat we samen op zoeken kunnen naar jouw droombaan! Weet je al precies naar wat voor baan jij op zoek bent? Bekijk dan nu onze vacatures voor Systeembeheerder en solliciteer eenvoudig online.