ICT vacatures

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan, bijvoorbeeld als: Software Engineer, Securiy Engineer, Systeembeheerder, Applicatiebeheerder, Supportmedewerker? Bekijk dan nu onze ICT vacatures en vind vandaag nog jouw droombaan!

Bekijk meer vacatures

Werken in de ICT

De ICT markt verandert continu. De techniek blijft zich ontwikkelen, waardoor je altijd op zoek kunt naar nieuwe uitdagingen. Blijf daarom niet stil zitten, maak carrière-doelen en haal het maximale uit jezelf in de functie die jij ambieert en wordt de beste in je vak. Als ICT’er zijn er tal van mogelijkheden. Ben je op zoek naar een baan als Software Engineer, Security Engineer, Systeembeheerder, Applicatiebeerder, Supportmedewerker of wil je juist minder aan de knoppen draaien en als sparringpartner dienen voor jouw huidige klanten en prospects, dan kan Business Consultancy juist iets voor jou zijn! Dit is slechts een kleine greep uit een grote diversiteit aan functies binnen de ICT.

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Werken als Applicatiebeheerder

Als applicatiebeheerder is het jouw verantwoordelijkheid dat alle apllicaties in de lucht zijn en naar behoren (blijven) functioneren. Hierbij hou je altijd het gemak voor de eindgebruiker in je achterhoofd. Daarnaast ben je ook altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen als het aankomt op verbeteringen en informeer en adviseer je jouw klanten hierover. Taken waar jij je dagelijks/wekelijks mee bezig houdt zijn o.a.

-Applicaties controleren en onderhouden
-Nieuwe versies testen en implementeren
-Overleggen met gebruikers m.b.t. wensen en behoften

Ga aan de slag als Applicatiebeheerder

Werken als Support Engineer

Als Support Engineer hou jij je voornamelijk bezig met het oplossen van technische en ICT-gerelateerde problemen. In tegenstelling tot de helpdeskmedewerker ligt jouw focus meer op de technische uitdagingen. Daarnaast heb jij ook een adviserende rol en voer je controles uit. Enkele taken waar jij dagelijks/wekelijks mee aan de slag gaat zijn oa. 

-Uitvoeren van performance- en beveiligingscontroles
-Signaleren van technische problemen
-Meedenken op het gebied van support en systeembeheer

Ga aan de slag als Support Engineer

Solliciteer nu op een van onze ICT vacatures

Personato gaat dagelijks op zoek naar jouw droombaan. We zijn dé specialist in de ICT-arbeidsmarkt van Zuidoost Nederland en we willen jou heel graag helpen aan de baan die het beste bij jou past! Op deze pagina vind je alle huidige ICT vacatures. Dus neem een kijkje en mocht je interesse hebben in een bepaalde vacature, solliciteer dan direct!
Mocht jouw droombaan er nu niet tussen zitten, neem dan alsnog contact met mij op, dan gaan we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Let me know!

Luuk Bongers: Recruitment Consultant
Tel: +31651315320
E-mail: l.bongers@personato.nl