Terug van weggeweest!

04 februari 2020
Artikel
Het is maandag 3 februari 2020. De eerste werkdag van de nieuwe algemeen directeur van Personato zit erop.
“Dit voelt als thuiskomen in het vak waar ik thuis hoor, het recruitment vak.”

Na een periode van bijna drie jaar afwezigheid verwelkomt het vooruitstrevende recruitmentbureau uit Zuidoost-Nederland een voor hen zeer bekend oud lid van de Personato-familie; Michiel van Gog.
 


13 jaar geleden begon Van Gog zijn verhaal bij Personato. “Ik startte mijn carrière als recruitment consultant. Hier heb ik de passie voor het vak opgedaan. In de jaren die volgde heb ik Personato en mezelf als professional zien groeien. Het bedrijf van 7 tot 50 medewerkers, mezelf van consultant tot directeur marketing en sales waarin ik destijds het fundament heb kunnen leggen van de huidige missie, visie en strategie.”

In 2017 had Van Gog er 10 jaar Personato op zitten en werd het tijd om uit te vliegen. Na enkele jaren commercieel directeur en partner te zijn geweest bij Institute of Ideas, waar o.a reclamebureau Brand Junkies en signage bedrijf Levanto onder vallen, blijkt zijn liefde voor recruitment hem echter niet los te laten. “Ik miste toch een stuk passie en vakidiotie. De rol van algemeen directeur kwam daarom op een perfect moment voorbij”.

Inmiddels is Van Gog terug van weggeweest. “Gisteren ben ik meer dan hartelijk ontvangen. Het bruist hier nog steeds van de energie. Ik kom afmaken waar ik ooit aan begonnen ben, namelijk het vinden van de juiste talenten door recruitment als een vak te beleven en waarde toe te voegen in profilering, het proces en natuurlijk het vinden van die éne professional.”

De eerste wapenfeiten liegen er niet om. Met een frisse groep vakidioten, de ontwikkeling van een splinternieuw recruitment platform en een unieke vorm van neuromarketing-trainingen voor consultants gaat Van Gog enerzijds terug naar de basis, maar zet tevens ook een grote vervolgstap voor Personato. Niet alleen voor de medewerkers, maar met name voor de klanten en kandidaten. “Door weer voorop te lopen met innovatieve ideeën gaan we terug naar hetgeen er altijd in het DNA van het bedrijf heeft gezeten: nieuwsgierigheid, ondernemerschap en trots”.

Connect met Michiel van Gog op LinkedIn!