''Waar een kopje koffie uiteindelijk tot kan leiden!''

15 februari 2019
Kandidaat
Na een avontuurlijke reis was Nina van Gerwen weer helemaal klaar voor de arbeidsmarkt. Ze stond te springen om binnen het HR-werkveld aan de slag te gaan. Maar waar, hoe en wat? Ze reageerde op een vacature van Personato en werd uiteindelijk bemiddeld bij een van onze opdrachtgevers. “Ik werd uitgenodigd voor een kopje koffie, wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!” 

“Toen ik terugkwam van mijn reis was ik helemaal klaar om weer te gaan werken. Maar ik was erg zoekende naar wat ik nu precies wilde. Welke richting ik precies op wilde gaan en waar ik graag zou willen werken. Daarnaast vond ik geen vacatures waar ik echt enthousiast van werd. Dit veranderde toen ik een vacature bij Personato voorbij zag komen. Vervolgens werd ik uitgenodigd om een kopje koffie te komen drinken.

De kennismaking met Personato was zeer prettig. Ik heb een fijn gesprek gehad met Consultants Milou Boots en Michelle Thijssen. Zij toonde tijdens dit gesprek oprechte interesse en hebben vervolgens goed gekeken naar mijn kwaliteiten, wat mijn drijfveren zijn en hoe ik ben als persoon. Naar aanleiding van dit gesprek hebben ze mij gewezen op een vacature binnen een organisatie waarvan ze dachten dat ik er goed zou passen. Ik moet toegeven, in het begin had ik hier mijn twijfels over. Maar ik heb het uiteindelijk toch een kans gegeven en ben daar op gesprek geweest. En wat bleek: het was een match!”

“Het intensieve contact met Personato was heel fijn. De belangstelling en het vertrouwen zorgde ervoor dat ik op mijn gemak was. Er werd echt gekeken naar wat bij mij als persoon een passende baan zou zijn. Precies naar waar ik op zoek was.”

“Milou is gedurende het gehele proces erg betrokken geweest. We hebben veel contact gehad met elkaar. Ze belde vóór ieder gesprek om mij voor te bereiden en na een gesprek om te vragen hoe het was gegaan. Ze belde vooral ook om te kijken hoe ik mij erbij voelde. Haar belangstelling en vertrouwen was echt super!

Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin bij XPO Logistics. De dynamiek en hectiek binnen de organisatie zorgen ervoor dat je dagelijks voor verschillende uitdagingen komt te staan. Laat dat nu net hetgeen zijn waar ik energie van krijg! Geen één dag is hetzelfde en het woord ‘saai’ zal je mij niet snel horen zeggen. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Waar een kopje koffie uiteindelijk tot kan leiden!”

Nina van Gerwen, HR Adviseur Supply Chain bij XPO Logistics