“De gedrevenheid en passie voor het vak beheren jullie als geen ander.”

09 mei 2019
Klantcase
“Personato kan een bepaalde doelgroep goed bereiken die wij interessant vinden. Dat maakt Personato uniek. Daarnaast leveren ze in een korte tijd uitstekend personeel. Dit komt mede doordat de Consultants onze organisatie goed kennen en precies weten welke kandidaten bij ons passen." – Claudia van den Berg, HR Manager bij Flex.

Logistiek is anno 2019 een snelle branche. Het is daarom essentieel vlot nieuw personeel te vinden, zonder de kwaliteit op de werkvloer te verliezen. Dit zijn de belangrijkste criteria die wij stellen aan een recruitmentpartner, vertelt Claudia van den Berg – HR Manager bij Flex. “Ik besef mij al te goed dat het leveren van goed werk meer tijd kost, Personato weet dit perfect te balanceren. Ze leveren in een korte tijd uitstekend personeel. Dit komt mede doordat de Consultants onze organisatie goed kennen en precies weten welke kandidaten bij ons passen.

De reden waarom wij al een flink aantal jaren samenwerken is voor mij heel duidelijk: Personato is zeer sterk in het aanspreken van young professionals. Precies de doelgroep die voor ons interessant en waardevol is. Ze profileren zich uniek ten opzichte van concurrenten en weten de doelgroep op een aantrekkelijke wijze te vinden.”

"Binnen onze samenwerking vind ik openheid en eerlijkheid heel belangrijk. Daarom zijn wij ook voorstander van werken op basis van duidelijke en heldere afspraken. Zo weten we precies waar we aan toe zijn. Er worden afspraken gemaakt over de vacature inhoud, de duur van het traject en over de profielen van kandidaten. Er worden verwachtingen geschept. Tot nu toe heeft Personato deze altijd overtroffen. We weten elkaar te vinden!”