“De kandidaten die Personato voorstelt passen bij GEBA Trans”

23 mei 2019
Klantcase
“Ik ken Personato voornamelijk via de shirtsponsoring en reclame-uitingen bij VVV-Venlo. Personato is ook zeker een gevestigde naam in de regio. In 2017, het moment dat ik startte bij GEBA Trans, kwam ik meteen in contact met Consultant Sven Zegers. Vanaf het eerste moment hadden we een klik en deze klik is er vandaag de dag nog steeds.” – Arno Reiniers, Financial Director bij GEBA Trans"

“Ik vind GEBA Trans een aantrekkelijke werkgever, toch blijft het voor ons moeilijk om zelf geschikte kandidaten te vinden. We zijn waarschijnlijk niet genoeg zichtbaar bij onze doelgroep. Daarom hebben wij al meerdere jaren een goede samenwerking met Personato.”

“Het uiteindelijke doel van onze samenwerking is natuurlijk het verkrijgen van kwalitatief goed personeel. Bij GEBA Trans vinden we het belangrijk dat de kandidaat past binnen ons DNA. Vaardigheden kun je immers aanleren, DNA niet. Het is daarom belangrijk dat de Consultant onze organisatie goed kent en weet wat bij ons past. Sven weet wat voor type bedrijf wij zijn, wat we nodig hebben en wat ons DNA is. Dit maakt het samenwerken met Personato dan ook zo prettig. We weten precies wat we aan elkaar hebben en zijn ook eerlijk tegenover elkaar. Dit resulteert dan ook altijd in een positieve uitkomst.”