“Vakmanschap en vertrouwen, daar denk ik aan bij Personato!”

28 mei 2019
Klantcase
“De belangrijkste reden waarom wij een extern bureau inschakelen voor werven en selecteren van nieuwe medewerkers is heel simpel. Recruitment is echt een vak. Binnen Geelen Counterflow hebben wij niet de tijd om op effectieve manier te recruiten. Daarnaast heb je specifieke kennis nodig om kwalitatief goed personeel te vinden.” – Yvonne Eijsbouts, Office Manager bij Geelen Counterflow."

Personato zorgt voor de eerste filtering, wij verwachten daardoor alleen de geschikte kandidaten te spreken. Zo kunnen onze medewerkers zich 100% focussen op hun eigen werkzaamheden. De werkwijze van Personato is heel duidelijk: één aanspreekpunt per vacature. Zo hoeven wij niet wekelijks hetzelfde verhaal uit te leggen. De Recruitment Consultant weet precies hoe het verhaal in elkaar steekt, hij is betrokken bij onze organisatie en weet wie wel of niet bij ons past.

De Consultants waar wij veel contact mee hebben zijn professioneel. Ze weten waar ze het over hebben. De gedrevenheid die zij binnen hun vakgebied uitstralen siert hen. Dit zorgt voor een prettige samenwerking, die wij graag zo voorzetten!”