''Vol vertrouwen noem ik jullie naam bij klanten en kandidaten''

15 april 2019
Klantcase
“De samenwerking met Numac Groep en later SPIE Nederland vindt zijn oorsprong in 2010. Destijds zochten we vanuit Numac Groep een flink aantal onderhoudstechnici. Een bekende wees mij op Personato. Ik zocht contact met de eigenaar, Elroy Jansen, en na een kopje koffie zijn we direct aan de slag gegaan. Elroy is een echte ondernemer in hart en nieren, waar ik direct een sterke persoonlijke klik mee had.” – Frank Snijders, Regiodirecteur bij Industrie Services

“Ruim negen jaar geleden stond Numac Groep voor een grote uitdaging: binnen de financiële (on)mogelijkheden toch blijven groeien. Elroy kon daar samen met Personato goed in meedenken. Jullie waren bereid om out-of-the-box te werken. Door de energie, drive én snelheid van de consultants lukte het Personato om in een korte tijd een substantieel aantal technici te werven. Het was krachtig hoe in een krappe markt, jullie de juiste mensen wisten te vinden.

Door de jaren heen is de samenwerking met Personato blijven bestaan. Na de overname van Numac Groep door SPIE in 2015 zijn we steeds meer samen gaan werken met lokale partijen. Naar mijn mening valt of staat een samenwerking met de persoonlijke klik tussen beide partijen. Het is mensenwerk en dat merk je ook gedurende het proces. Je voelt elkaar aan, je begrijpt elkaar. Dat is bij Personato altijd goed geweest.

Naast het persoonlijke contact waren wij gecharmeerd van jullie marketingcapaciteit. Jullie doen meer dan alleen het uithanden nemen van het recruitmentproces. Er ligt ook focus op de employer branding van de organisatie, er wordt gekeken naar het hele plaatje. Zo stonden we regelmatig op de bebording tijdens belangrijke VVV-wedstrijden. Om goed te kunnen werven, is zichtbaarheid natuurlijk belangrijk."