Expansiedrift Swiss Sense creëert banen

30 augustus 2018
Nieuws
Swiss Sense, sinds 2003 expert in slaapcomfort, stevent af op haar belangrijkste doel: binnen enkele jaren marktleider zijn in Europa. De internationale expansie en het vooruitstrevende karakter van het bedrijf bieden nu al volop carrièrekansen in Uden en omgeving.

De groei en expansiedrift zijn uniek, zowel binnen de regio als daarbuiten. Martin Diks, CEO Swiss Sense: “We hebben de gehele keten, van productie tot order en uitlevering, in eigen beheer en zijn daardoor in staat premium kwaliteitsproducten te bieden tegen een redelijke prijs. Daar profiteert niet alleen de Nederlandse, maar inmiddels ook de Belgische, Duitse en Oostenrijkse markt van. En die markt ligt open.” Swiss Sense ziet zichzelf graag doorgroeien naar marktleider binnen de landen waar zij nu actief is. Die toekomstvisie heeft een positieve effect op de arbeidsmarkt in de regio.

Om de versterking van de organisatie in korte tijd te kunnen realiseren, heeft Swiss Sense recruitmentbureau Personato uit Venray in de arm genomen als strategisch partner. Diks: “We zijn de samenwerking met Personato aangegaan omdat onze bedrijfsculturen sterk op elkaar lijken. Beide bedrijven versterken elkaar, ieder in zijn eigen vakgebied.” Met name het partnership is voor Swiss Sense van groot belang. “We streven naar lange termijn-relaties, met klanten maar ook met organisaties waarmee we samenwerken”, aldus Diks. Jeroen Heijligers, Algemeen Directeur Personato, is zeer te spreken over het partnership met Swiss Sense. “De groei die Swiss Sense doormaakt en de toenemende vraag naar talent dat de droom van Swiss Sense mee waar kan maken, raakt de kern van onze visie op recruitment.” Personato begeleidt Swiss Sense van A tot Z in het recruitmentproces, van het vinden van de juiste medewerkers en het vervullen van vacatures op korte termijn tot het uitwerken van het employer brand voor de lange termijn.

Over Swiss Sense


Swiss Sense is dé specialist in slaapcomfort. Met de familie Diks – al 100 jaar actief in de wereld van slaapcomfort - als grondlegger, is Swiss Sense de laatste vijftien jaar uitgegroeid tot premium brand in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België. Zo’n 700 medewerkers in vier verschillende landen maken dagelijks het verschil. Voor de klant, voor zichzelf en voor elkaar. Creativiteit, elkaar uitdagen en kansen creëren zijn hierin sleutelwoorden. Met één duidelijke, gezamenlijke missie voor ogen: in 2022 marktleider zijn in Europa.