Jouw sollicitatietraject

Wij helpen je bij het vinden van een uitdaging waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Daarnaast helpen we onze opdrachtgevers bij het vinden van de juiste mensen. Maar hoe verloopt het traject tot wij de juiste baan voor jou gevonden hebben?

Oriënteren

Laat ons weten dat je op zoek bent naar een (nieuwe) uitdaging! Op onze website vind je een ruim aanbod van interessante vacatures. Verspreid over 14 verschillende vakgebieden zijn er allerlei vacatures in zowel startende als ervaren functies.

Ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Neem een kijkje in ons vacatureaanbod en vind de vacature die bij jou past.

Vind jouw vacature

Solliciteer direct!

Heb jij een interessante vacature gevonden? Solliciteer direct! Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je ambities en wat je precies zoekt. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar de baan waar jouw hart sneller van gaat kloppen!

Zit er nu geen concrete vacature voor jou bij? Of weet je nog niet zeker wat jouw (volgende) uitdaging gaat zijn. Verstuur een open sollicitatie, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Maak kennis met jouw consultant

Ga op gesprek

We gaan met een heel team op zoek naar de juiste werkplek en vinden zo dé baan voor jou bij 1 van onze 1000 opdrachtgevers. Daar stellen wij je voor en vervolgens bereiden we samen met jou het sollicitatiegesprek voor. Zo ga je helemaal voorbereid het gesprek in!

Vele professionals gingen jou voor en deelde hun ervaringen met Personato. Benieuwd hoe de samenwerking met Personato bij hen is bevallen?

Lees onze kandidaatverhalen

De perfecte match

Ben jij enthousiast? En de opdrachtgever ook? Check, dan hebben we een match! Je start bij je nieuwe baan via Personato!

Ben jij er klaar voor om jouw traject te starten bij Personato? Of wil je eerst een oriënterend kopje koffie komen drinken? Dat kan! Laat jouw gegevens achter, dan nemen we contact met je op. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook: 0478-630930

In contact met Personato