Jurist vacatures

Als jurist kun je in veel verschillende sectoren aan de slag. Zowel met HBO rechten als WO rechten zijn verschillende posities te bekleden binnen de juridische sector. Je kunt hierbij denken aan functies als letselschade jurist, fiscaal jurist, jurist in de deurwaarderij of jurist Wmo. Denk ook aan functies die hieraan verwant zijn, zoals: juridisch medewerker of juridisch adviseur. Als jurist kun je dus veel verschillende beroepen uitoefenen. Op onze website vind je altijd een uitgebreid aanbod met juridische vacatures. Neem een kijkje en solliciteer direct online wanneer je een leuke vacature ziet staan!

Klik hier voor meer vacatures

Werken als jurist

Als jurist behartig je altijd juridische belangen. Je bent op de hoogte van recente wetsontwikkelingen en analytisch ingesteld. ‘Recht is taal’ zei een hoogleraar ooit en zo is het ook. Je bent in staat goede adviezen te schrijven en veel juridische stukken te lezen en begrijpen. Als jurist kun je veel verschillende beroepen uitoefenen en ben je nooit uitgeleerd.

De wetgeving verandert continue en zo wordt ook van jou verwacht mee te groeien in ontwikkelingen op jouw rechtsgebied. Waar je uiteindelijk aan de slag gaat, bij de overheid of toch het bedrijfsleven, zal van jou een grote mate van zelfstandigheid worden verwacht.

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Vacatures jurist en juridisch adviseur

Wil je werken als jurist en ben je klaar voor een nieuwe uitdading? Bij Personato ben je aan het juiste adres. Wij hebben altijd diverse juridische vacatures op onze website staan waarop je direct kunt solliciteren. Neem een kijkje tussen het aanbod en vind jouw droombaan. Wil je graag eerst kennismaken met Personato zodat we jouw ambities en wensen in kaart kunnen brengen? Neem dan contact op met Lisa Beckers. Zij helpt je graag met je zoektocht naar een nieuwe baan!

Even voorstellen

De afdeling Legal wordt vertegenwoordigd door Lisa Beckers. Met haar opleiding rechten aan de Radboud Universiteit zit er een brede kennis in de juridische sector.

Na wat werkervaring in de juridische en commerciële sector is dit een mooie combinatie van beiden geworden. Sinds april 2018 is Lisa als Recruitment Consultant binnen het vakgebied Legal van start gegaan bij Personato.

Lisa Beckers: Recruitment Consultant
Tel. +31645777072
E-mail. l.beckers@personato.nl