Alle referenties kandidaten

Willem Kwinten

door Personato bemiddeld voor de vacature ‎Assistent Accountant 

Maud en Femke hebben mij op een professionele wijze aan mijn eerste baan geholpen. Na een persoonlijk gesprek wisten deze kanjers meteen mijn wensen en ambities te achterhalen. Door de persoonlijke aandacht die ze gedurende het sollicitatietraject hebben geschonken, heb ik mijn startersbaan gevonden. Ik zou andere werkzoekenden Personato zeker aanraden, omdat zij serieus aandacht besteden bij het vinden van jouw droombaan! Graag wil ik Maud en Femke nogmaals bedanken voor de prettige samenwerking in de zoektocht naar mijn startersbaan.

9
Beoordeling

Ellen de Haas

door Personato bemiddeld voor de vacature ‎Junior Salarisadministrateur bij BDO

In mijn zoektocht naar een startersfunctie ben ik met Personato in contact gekomen. De consultants (Femke en Maud) hebben mij hierin op een prettige wijze begeleid. Ze hebben mij voorzien van juiste en volledige informatie en stelden zich open, informeel en behulpzaam op. Hierdoor had ik het gevoel dat ze zich oprecht betrokken voelden bij mij en ik met vragen of onduidelijkheden altijd bij hen terecht kon. 

9
Beoordeling

Eric Haver

door Personato bemiddeld voor de functie Assistent-Accountant bij Philipsen

Personato is een toegewijd bedrijf. Het personeel helpt je vanaf het eerste moment tot aan de ondertekening van je contract. Zonder zich op te dringen weet ze je te begeleiden door alle gesprekken heen. Een echte sparringspartner die heel goed weet waar ze mee bezig is. De kennis van de kantoren waarmee ze werken is verbluffend, waardoor de begeleiding richting een baan zeer natuurlijk aanvoelt.

.

9
Beoordeling

Lotte Kessels

door Personato bemiddeld voor de functie Junior Salarisadministrateur bij BDO

Mijn ervaringen met Personato zijn zeer positief. De medewerkers zijn erg enthousiast en betrokken en absoluut bereid om jou te helpen in je zoektocht naar een baan. Je wordt volledig op de hoogte gehouden van de voortgang van de procedure, telkens als Personato meer informatie heeft over de betreffende baan, wordt dat meteen doorgegeven. Er wordt oprecht moeite gedaan om voor jou een geschikte baan te zoeken en om jou zo goed mogelijk voor te bereiden om de sollicitatieprocedure.  

8
Beoordeling

Marjolein Verstegen

door Personato bemiddeld voor de functie Junior Assistent Accountant bij BGH Accounts en Adviseurs

Ik heb hele goede ervaringen met personato. Een aantal jaar geleden heb ik contact gezocht en mijn cv achter gelaten. Op dat moment hadden ze geen functie voor mij liggen. Een paar weken geleden belde Femke me op met de vraag of ik het bij mijn huidige bedrijf nog naar mijn zin had, of interesse had om verder te kijken. Ze vroeg naar wat voor bedrijf ik op zoek was en had na 1 telefoongesprek al door hoe ik als persoon in elkaar zat. Dat was vooral tijdens de verdere begeleiding erg fijn. Het sollicitatieproces is op deze manier ook een stuk minder stressvol dan wanneer je zelf bedrijven gaat benaderen. Ik ben heel blij dat Personato mij benaderd heeft en natuurlijk heb ik zin in mijn nieuwe uitdaging. Mocht ik (of mensen in mijn vrienden- of familiekring) in de toekomst op zoek zijn naar een baan, dan zal ik zeker Personato aanraden! Super bedankt voor de fijne begeleiding en voor alle communicatie tussen het bedrijf en mij!

9
Beoordeling

Nadine Dauphin

door Personato bemiddeld voor de functie Assistent Accountant bij OAMKB

Mijn ervaring met Personato is in een woord: geweldig! Ze begrepen meteen wat ik wilde en kwamen binnen no-time met een gepaste carrièreswitch!

9
Beoordeling

Sabine Hendriks

door Personato bemiddeld voor de functie Backoffice Medewerker bij VCN te Nuenen

Het aanbod en de werkwijze van Personato sprak mij zodanig aan dat ik besloot te solliciteren op een vacature. Binnen 10 minuten werd ik gebeld om het een en ander te bespreken, dit vond ik erg prettig. Tijdens mijn sollicitatieprocedure ben ik zeer goed begeleid. En vandaag, op mijn nieuwe werk, werd ik verrast met een slagroomtaart van Personato! Personato, bedankt voor de begeleiding naar mijn eerste baan!

10
Beoordeling

Anke van Dijk

door Personato bemiddeld voor de functie Assitent Accountant bij BDO te Nijmegen

Door te reageren op een vacature op de website van Personato kwam ik al snel in contact met Maud Willems (Consultant accountancy Personato). Na een kennismakingsgesprek te hebben gehad met Maud, werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij BDO. Een dag voor zowel het eerste als het tweede gesprek hadden we nog even contact voor de laatste tips. Dit vond ik erg fijn, en zo kon ik mijn laatste vragen stellen om vervolgens vol zelfvertrouwen het gesprek in te gaan. Ik werd altijd meteen op de hoogte gehouden van de voortgang van de sollicitatieprocedure en hoefde daardoor niet lang in spanning te wachten. De flexibiliteit, de betrokkenheid, het enthousiasme en het hebben van één contactpersoon heb ik als zeer prettig ervaren. Personato gaf mij net dat extra steuntje in de rug dat ik nodig had. Ik ben Maud en Personato dankbaar voor alle hulp! 

9
Beoordeling

Lotte Vosters

door Personato bemiddeld voor de functie Junior Staff Assurance bij EY te Eindhoven

ik ben via Personato aangenomen bij EY in Eindhoven. Ik ben hier gestart als Junior Staff Assurance. Dit was voor mij een unieke kans om op mijn 18e al te gaan werken en in deeltijd verder te studeren. Tijdens deze solicitatie procedure ben ik goed begeleid door Personato. Zij hebben mij goede tips gegeven en mij verteld wat ik kon verwachten gedurende het sollicitatietraject. Hiervoor ben ik hun erg dankbaar!

8
Beoordeling

Olaf Soons

door Personato bemiddeld voor de functie Junior Belastingsadviseur bij Konings & Meeuwissen

Het was mijn eerste sollicitatietraject via Personato en ik ben gelijk op een prettige manier aan een fantastische baan geholpen. Meer kan ik niet wensen en verwachten van Personato.

8
Beoordeling
© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten