Maud Willems uitgeroepen tot finalist 'Recruiter van het jaar'

Onlangs is Personato als organisatie al uitgeroepen tot finalist in de race om de Staffing Awards. Alsof we nog niet trots genoeg waren, mogen we nu bekendmaken dat onze collega Maud Willems is uitgeroepen tot finalist in de strijd om de titel 'Recruiter van het jaar'!

Ieder jaar worden de Staffing Awards uitgereikt, onder andere voor de Recruiter van het Jaar. Een deskundige jury selecteert de finalisten voor deze award op basis van kandidaatfeedback, waarbij zij kijkt naar de kandidaatreferenties: er wordt niet (alleen) naar het gemiddeld cijfer en het aantal referenties gekeken, maar ook naar de inhoud.

"Trots, vereerd en genomineerd voor Recruiter van het Jaar. Extra bijzonder en veelzeggend, omdat de professional en de klant bepalen of je deze prestigieuze award wint. Een extra kroon op mijn vak: recruitment! Het klinkt cliché, maar dankzij de vrijheid en het vertrouwen van Personato kan ik mezelf zijn en gaan voor een langdurige lach voor iedereen."

Maud Willems, Managing Consultant Personato

Prijsuitreiking

Voor de uitreiking zal Maud net als de andere finalisten op de dag zelf worden gevraagd een opdracht uit te voeren, op basis waarvan de jury bijeen komt en beslist welke finalisten worden uitgeroepen tot winnaar. Benieuwd of Maud er met die felbegeerde titel vandaar gaat? Blijf op de hoogte via onze speciale Staffing Awards-pagina!

Stem jij op Maud?

Natuurlijk hopen we dat Maud uiteindelijk daadwerkelijk Recruiter van het Jaar wordt. Hierbij kan ze jouw steun goed gebruiken! Breng jouw stem uit via onderstaande knop en laat de jury weten waarom zij volgens jou die titel meer dan verdiend heeft!

Stem op Maud