Bart von Piekartz – Medewerker Business Support

Voor Bart von Piekartz was het tijd voor een nieuwe stap. Maar hoe die volgende uitdaging er precies uit zag was voor hem niet helemaal duidelijk. Daarom stuurde hij een open sollicitatie naar Personato. Een goede zet, aangezien hij afgelopen week gestart is als Medewerker Business Support. “Waar andere bureaus nauwelijks iets lieten horen zodra ik aangaf dat ik niet meer geïnteresseerd was in een échte salesfunctie, zag Personato het juist als een uitdaging de geschikte functie voor mij te vinden.”

“Mijn vorige werkgever wist dat ik op zoek was naar een nieuwe baan. Toch is het fijn als de recruitment consultant vertrouwelijk en meegaand is. Zo hadden Willem en ik voornamelijk contact via WhatsApp.”

Bart von Piekartz - Medewerker Business Support

“Ik heb contact gezocht met Personato omdat ik graag met iemand wilde samenzitten om te kijken wat bij mij zou kunnen passen en wat de mogelijkheden waren. Na mijn open sollicitatie werd ik binnen één dag gecontacteerd door Recruitment Consultant Willem Peters. We hebben vervolgens een kennismakingsgesprek ingepland. Hij stelde voor om in Helmond af te spreken. Heel erg fijn, want dat scheelde mij weer extra reistijd. Dit gaf direct aan in hoeverre Willem meegaand en vriendelijk is.

Dit kennismakingsgesprek leidde uiteindelijk tot een kort en snel sollicitatietraject. Binnen drie weken was de match al gemaakt. Doordat Willem de zaken goed, snel en serieus aanpakte verliep het traject snel. Hij was een fijne schakel tussen mij en mijn nieuwe werkgever. Zo had ik binnen een paar weken een nieuwe baan, waar ik vol enthousiasme aan de slag ga!

Wil jij ook aan de slag binnen een nieuwe uitdaging?

Ben jij net als zoals Bart toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Neem contact op met Willem Peters en bespreek tijdens een oriënterend kennismakingsgesprek jouw wensen en kansen.  

Willem Peters
Recruitment Consultant
Tel.: 06 - 13 19 21 92
E-mail: w.peters@personato.nl