Rob van Mier – CFO Daavision

Rob van Mier startte bijna 10 jaar geleden zijn carrière met de hulp van Personato. Na de succesvol afgeronde opleiding Bedrijfseconomie (BE) was hij klaar voor zijn eerste baan. “Ik werd via Personato geplaatst als starter bij een internationale organisatie. Hier heb ik super mooie jaren beleefd en mezelf ontwikkeld tot een ware professional.

Echter was ik na acht jaar toe aan een nieuwe stap. Dit heb ik toen wederom gemeld bij Personato. Een slimme zet want daardoor ben ik begin 2018 als Finance Controller aan de slag gegaan bij Daavision. Door onverwachts verloop binnen de organisatie kwam de functie van Chief Financial Officer (CFO) vrij. Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken, op de functie gesolliciteerd én ben het uiteindelijk ook geworden! Hier ben ik ontzettend trots op. Deze kans zou ik zonder Personato nooit gekregen hebben.”

“Bij Personato kijken ze echt naar jou als persoon en wat voor potentie je hebt. Voldoe je op basis van je cv niet aan de gestelde eisen, wil dat niet altijd zeggen dat de functie niet voor jou weggelegd is. Daar onderscheid Personato zich in.”

Rob van Mier, CFO Daavision

“Tijdens mijn sollicitatietrajecten, maar ook nu als klant van Personato, is het contact met de Recruitment Consultants altijd uitermate goed geweest. Ik werd altijd goed en eerlijk up-to-date gehouden over het sollicitatieproces. Gedurende de jaren heb ik contact gehad met verschillende Consultants. Allemaal waren altijd goed op de hoogte van mijn wensen en eisen, waardoor het contact altijd naadloos aansloot. Het was daarom echt een kers op de taart dat ik kon starten bij Daavision!”

Ben jij ook toe aan een vervolgstap binnen jouw carrière?

Wil jij net zoals Rob ook aan de slag binnen een nieuwe uitdaging? Neem contact op met Kiki Jansen en bespreek tijdens een oriënterend kennismakingsgesprek jouw wensen en kansen.

Kiki Jansen
Recruitment Consultant
Tel: 06 - 45 77 70 72
E-mail: k.jansen@personato.nl