Kennissessie voor HR Managers

- AANMELDEN VOOR DE KENNISSESSIE IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK  - 

Als HR Manager heb je een drukke baan met veel verantwoordelijkheden. Hoe zorg je er nu voor dat je je kunt focussen op die verantwoordelijkheden waar je écht energie van krijgt? Kom naar de kennissessie voor HR Managers op 23 augustus en ontdek hoe vakgenoten dit doen!

Programma

Tijdens deze inspirerende middag zoomen we in op jouw verantwoordelijkheid over het vinden van nieuwe medewerkers. Zo neemt Michelle Thijssen, Managing Consultant HR, je mee in de belangrijkste adviezen voor de lange termijn: hoe kun je jouw recruitmentproces efficiënter en effectiever inrichten om het vinden van nieuwe medewerkers makkelijker te maken? Daarnaast laat Marieke Penning de Vries, Marketing Manager, jou aan de hand van vijf praktische tips zien hoe je mórgen al stappen kunt zetten in het vinden van nieuw personeel. We sluiten de middag af met een heerlijke barbecue en uitgebreid gelegenheid tot netwerken. 

Praktische informatie

Datum: donderdag 23 augustus
Tijd: 16.00 - 20.00 uur
Locatie: Beachclub Degreez, Panheel
Inclusief: consumpties en barbecue
Deelname: gratis

Let op, slechts 20 plaatsen beschikbaar

Ben jij erbij?

Wil jij graag sparren met andere HR Managers en ben je op zoek naar hoe je je weer kunt gaan focussen op dat waar je wél energie van krijgt? En wil je zeker zijn van een plekje tijdens de kennissessie op donderdag 23 augustus? Meld je dan nu alvast aan door hieronder je gegevens in te vullen. Tot ziens op 23 augustus!

- AANMELDEN VOOR DE KENNISSESSIE IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK -