Legal Counsel vacatures

Ben jij op zoek naar een baan als Legal Counsel of bedrijfsjurist? Wij van Personato helpen je graag met het vinden van jouw droombaan. Heb jij de opleiding WO-rechten afgerond en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij Personato aan het juiste adres! Op onze website vind je een ruim aanbod met vacatures. Legal counsel wordt ook wel bedrijfsjurist genoemd. Je bent als bedrijfsjurist verantwoordelijk voor alle juridische zaken binnen een bedrijf.

Klik hier voor meer vacatures

Werken als bedrijfsjurist

Als bedrijfsjurist, oftewel Legal Counsel, houd jij je bezig met alle juridische aspecten van een bedrijf. Dit bedrijf kan ook internationaal actief zijn. Het vergt goede kennis van met name het contractenrecht. Je bent het aanspreekpunt en schakel tussen het bedrijf en andere partijen. Je hebt kennis van contracten en de fiscale zaken van het bedrijf. Naast het (internationale) contractenrecht, zijn arbeidsrecht, ondernemingsrecht, financieel recht, notarieel recht en ondernemingsrecht rechtsgebieden waar je mee te maken krijgt. Je bezit een groot oplossend vermogen, zodat je de directie altijd kunt adviseren wanneer juridische kwesties op jouw pad komen. Je hebt de opleiding WO-rechten afgerond en je bent in het bezit van een flinke dosis ondernemerschap.

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Vacatures bedrijfsjurist / legal counsel

Sta je open voor een nieuwe uitdaging en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Neem dan een kijkje tussen onze bedrijfsjurist vacatures en solliciteer direct online. Ben je op zoek naar persoonlijk advies dat écht bij jou past? Neem dan contact op met Lisa Beckers. Zij helpt je graag met je zoektocht naar jouw droombaan!

Even voorstellen

De afdeling Legal wordt vertegenwoordigd door Lisa Beckers. Met haar opleiding rechten aan de Radboud Universiteit zit er een brede kennis in de juridische sector.

Na wat werkervaring in de juridische en commerciële sector is dit een mooie combinatie van beiden geworden. Sinds april 2018 is Lisa als Recruitment Consultant binnen het vakgebied Legal van start gegaan bij Personato.

Lisa Beckers:Recruitment Consultant
Tel. +31645777072
E-mail. l.beckers@personato.nl