Logistiek Engineering vacatures

Het analyseren, optimaliseren en implementeren van bestaande en nieuwe logistieke processen. Dat is jouw business! Als Logistic Engineer binnen de branche logistiek ben je sparringpartner en adviseur van het management. Innovatie staat bij jou hoog in het vaandel. Binnen het vakgebied engineering is Personato doorlopend op zoek naar vakmensen voor functies als Logistic Engineer, Supply Chain Analist, Transport Engineer, Inventory Analyst en Projectmanager. Mogelijk is een van deze functies wel iets voor jou! Lees hieronder meer over de werkzaamheden van een Engineer.

Klik hier voor meer vacatures

Aan de slag als Engineer?

Als Engineer houd jij je bezig met het optimaliseren en analyseren van een grote diversiteit aan logistieke processen. Jouw uitdaging is het efficiënter inrichten van een logistiek proces of het implementeren van een nieuw logistiek proces. Dit kan leiden tot een kostenbesparing maar ook tot een meer toegankelijke manier van werken.

Vandaar is het belangrijk dat jij als Engineer beschikt over een sterk analytisch denkvermogen. Je bent creatief en denkt in oplossingen en kansen. Ook is het belangrijk dat jij communicatief sterk onderlegd bent zodat stakeholders kunnen worden overtuigd. 

Trends en ontwikkelingen binnen logistiek

De ontwikkelingen binnen de logistiek veranderen de aankomende jaren snel. Zo wordt de logistieksector steeds duurzamer, zal het logistieke proces steeds verder optimaliseren én worden er steeds meer logistieke vakmensen gezocht. Het werk gaat namelijk steeds meer draaien om specialisatie en digitale kennis, dit betekent dat er meer (hoogopgeleide) vakmensen nodig zijn.

Ben jij daarom op zoek naar een (nieuwe) uitdaging?

Bekijk de vacatures

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Engineering vacatures

Bij Personato vind je verschillende vacatures op het gebied van engineering in de sector logistiek en supply chain. Of je nou net bent afgestudeerd en een leuke startersfunctie zoekt of juist al jaren meedraait in het vak, wij vinden samen met jou een geschikte baan! Zie jij een uitdaging als Logistic Engineer wel zitten? Solliciteer dan direct eenvoudig online! Heb je nog vragen over deze vacature? Of heb je hulp nodig bij het vinden van jouw ideale baan? Ik help je graag verder!

Ruud Reinhoud: Managing Consultant
Tel: +31619416675
E-mail: r.reinhoud@personato.nl