Logistiek Manager vacatures

Mensen aansturen en coachen, haal jij daar jouw voldoening uit? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons vind je management vacatures op verschillende niveaus, denk bijvoorbeeld aan Logistiek Manager. Leidinggeven zit bij jou in het bloed, jij bent van nature een leider. Daarnaast ga je gestructureerd te werk en overzie je het grote geheel. Naast leidinggeven houd jij je bezig met verbeteren van het algehele logistieke proces. Bekijk ons aanbod met diverse logistieke management vacatures en solliciteer direct online op jouw gewenste vacature!

Klik hier voor meer vacatures

Aan de slag als Logistiek Manager

Binnen het vakgebied management is Personato doorlopend op zoek naar functies als Teamleider, Supervisor, Operations Manager, Contract Manager en Site Manager. Als Manager binnen de logistiek overzie je de processen die met logistiek, transport en distributie van een bedrijf te maken hebben. Je gaat onder andere aan de slag met de planning zodat klanten hun producten op tijd kunnen verwachten en tevreden zijn.

Ben jij op zoek naar een management vacature binnen de logistiek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk binnen ons aanbod van logistiek vacatures en solliciteer direct.

Trends en ontwikkelingen binnen logistiek

De ontwikkelingen binnen de logistiek veranderen de aankomende jaren snel. Zo wordt de logistieksector steeds duurzamer, zal het logistieke proces steeds verder optimaliseren én worden er steeds meer logistieke vakmensen gezocht. Het werk gaat namelijk steeds meer draaien om specialisatie en digitale kennis, dit betekent dat er meer (hoogopgeleide) vakmensen nodig zijn.

Ben jij daarom op zoek naar een (nieuwe) uitdaging?

Bekijk de vacatures

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Logistiek Manager

  • Eindhoven
  • 4700 - 5200
  • 40 uur

Samen op zoek naar een passende vacature als Logistiek Manager

We helpen je graag met het vinden van een passende logistiek management vacature. Vanuit onze uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt gaan we samen op zoek naar de perfecte baan voor jou. Ben je dus op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Bekijk dan direct onze management vacatures in de logistieke branche op onze website.

Staat jouw droomvacature er niet bij of wil je graag wat hulp bij het solliciteren? Neem dan contact met op met een van onze Recruitment Consultants. Zij helpen je graag verder!