Manager Finance en Control vacatures

Ambitieus en ervaring opgedaan als Controller? Alle facetteren van de boekhouding, de rapportages en journaalposten gezien? Wil jij de sparringpartner en managementteam lid worden van een groeiende organisatie? Je vertaalt de cijfers naar de business en bent betrokken bij de strategie en verdere uitrol van de organisatie. 

Bekijk meer vacatures

Als iemand je vraagt wat voor werk je doet als Finance en Control Manager

Als Manager Finance en Control werk je nauw samen met de Accounting en Controlling afdeling. Alles draait om de beheersing van de organisatie waar je naar binnen of naar buiten kijkt en beslissingen neemt voor de korte en lange termijn. Je coacht een enthousiaste groep finance professionals die het maximale uit zichzelf willen halen. Verder ben je eindverantwoordelijk voor maandelijks leveren van managementinformatie en door gegronde analyses weet jij de verdere groei en continuïteit te waarborgen. De dynamiek zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is, een greep uit je takenpakket:

Jouw taken:

• Nemen van strategische en operationele beslissingen aan de hand van financiële rapportages en ontwikkelingen.
• Ontwikkelen en implementeren van financiële beleidslijnen en procedures, waaronder KPI’s.
• Opstellen van een financiële planning en budgettering, de bewaking (AO/IC) daarvan en controle op de uitgaven.
• Aansturen van de financiële afdeling (financiële managers, accountants, controllers, administratieve medewerkers.
• Verzorgen van de financiële rapportages aan het hoger management en/of de aandeelhouders en andere belangrijke stakeholders zoals banken, accountantskantoren, investeerders en de Belastingdienst.
• Opstellen van financiële rapportages 

Bekijk hieronder de meest recente vacatures

Finance Manager

  • Horst aan de Maas
  • 40 uur

Kortom...De managementrapportages leveren inzicht en zijn belangrijk voor de sturing en dus verdere groei van jouw organisatie. Als Finance en Control Manager lever je een belangrijke bijdrage in het inzicht van de organisatie. Door een vast onderdeel te zijn van het managementteam ben je betrokken bij diverse bedrijfskundige aspecten. Kortom de business partner en sparringpartner voor zowel de operationele als strategische afdeling. Als Recruitment Consultant vinden wij het belangrijk je continue te kunnen adviseren over je loopbaan, arbeidsmarktkansen en positie op de veranderende arbeidsmarkt. Door ervaren en gespecialiseerde Finance Consultants weten wij wat er speelt in je vakgebied en spreken de taal van jou als high potential en de klant. Wij hebben dan ook altijd een aantal leuke vacatures open staan op het gebied van Finance en Control.

Vacatures Manager Finance en Control

Wil je graag aan de slag als Manager Finance en Control? Bekijk dan nu onze vacatures op de website. Solliciteren kan eenvoudig online, zodat je zo snel mogelijk aan je nieuwe uitdaging kunt beginnen! Heb je nog vragen over de vacatures of heb je hulp nodig bij het solliciteren? Neem dan gerust contact op met onze recruitment consultants. Wij helpen je graag! In een oriënterend gesprek gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte baan voor jou! 

Maud Willems: Managing Consultant
Tel: +31651565757
E-mail: m.willems@personato.nl