Homepage / Over Personato

Wij zijn Personato

Dagelijks helpen wij MKB+ bedrijven, in de driehoek Eindhoven, Nijmegen en Venlo, op het gebied van recruitment. We komen vaak tot de conclusie dat de profilering van de organisatie en het recruitmentproces niet optimaal in balans zijn. Daardoor geloven wij in één duidelijke werkwijze: Profilering + Proces = Professionals.

Recruitment is ons vak

We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitmentvak. Onze vakidioten snappen waar hun klanten van wakker liggen en weten met de juiste oplossing te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet.

Met ruim 18 jaar ervaring in recruitment en een naamsbekendheid waar je u tegen zegt, kan niemand in de regio om ons heen. En dat sluit haarfijn aan bij wat we willen zijn: de beste in ons vak.

Personato in beeld

Gemiddeld een 9.0!
Het liefst vinden we voor iedere kandidaat een nieuwe baan. Soms vinden we de match niet, daar zijn we eerlijk over. Maar ook dan gaan we voor de best mogelijke ervaring tijdens het sollicitatieproces. Dat onze kandidaten dat ook zo ervaren, blijkt uit een gemiddelde beoordeling van een 9.0!  
Sportsponsoring
Marketing en sponsoring is voor Personato erg belangrijk. Het begon bij VVV-Venlo, waar we in 2002 startte als sponsor en al snel een plek als mouwsponsor in konden nemen. In de jaren erna werd hier N.E.C. Nijmegen aan toegevoegd. Sinds 2014 zijn we tevens mouwsponsor van FC Eindhoven.