Homepage / Over Personato

Wij zijn Personato!

Dagelijks helpen wij MKB+ bedrijven, in de driehoek Eindhoven, Nijmegen en Venlo, op het gebied van recruitment. We komen vaak tot de conclusie dat de profilering van de organisatie en het recruitmentproces niet optimaal in balans zijn. Daardoor geloven wij in één duidelijke werkwijze: Profilering + Proces = Professionals

Met onze toegewijde, ondernemende en eigenwijze aanpak, helpen we je graag!

Recruitment

is óns vak.

We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitmentvak. Onze vakidioten snappen waar hun klanten van wakker liggen en weten altijd de juiste oplossing te vinden. Met ruim 20 jaar recruitment ervaring en een naamsbekendheid waar je u tegen zegt, kan niemand in de regio om ons heen. En dat sluit haarfijn aan bij wat we willen zijn: de beste in ons vak.

Wij vinden

voor de klant, kandidaat én onszelf.

Wij vinden die ene droombaan voor professionals, tot toptalent uit de arbeidsmarkt voor onze klanten. Ons streven? Het maken van dé perfecte match. Die 'drive' zit in onze genen: resultaten boeken en je daarvoor volledig inzetten. Daarmee geloven we een bijdrage te leveren richting het waarmaken van persoonlijke doelen, voor de klant, kandidaat én onszelf. Dat is waarom, wij vinden.

Het sollicitatietraject
Oriëntatie Oriëntatie Wat is jouw vak? Oriënteer je op onze vakgebied pagina’s en bekijk onze actuele vacatures. Wil je graag vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op en vertel over jouw ambities! Sollicitatie Sollicitatie Wat is jouw vak? Oriënteer je op onze vakgebied pagina’s en bekijk onze actuele vacatures. Wil je graag vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op en vertel over jouw ambities! Gesprek Gesprek Wij vinden samen dé baan voor jou bij één van onze 750+ opdrachtgevers uit de regio. We begeleiden jou bij je sollicitatiegesprek, zo ben je zeker van een goede overeenkomst! Match Match Zeggen jij en de opdrachtgever JA tegen elkaar? Dan hebben we een match! Dan schudden we elkaar de hand en feliciteren we jou met het vinden van een nieuwe uitdaging.

Contact

Wij vinden een antwoord op jouw vraag!

Kom in contact
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.