Homepage / Over Personato / Werken bij Personato

Werken bij Personato!

Wij zijn de vakidioten van Personato. En wij zijn hier om te vinden. Voor de klant, voor de kandidaat én voor onszelf. Wij weten wat we willen en hebben een uitgesproken Personato-DNA. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die zichzelf hierin herkennen! Vind jij het ook bij Personato?

Vind het hier ook!

De extra's van werken bij Personato

Wij vinden het belangrijk dat er binnen onze organisatie een goede sfeer hangt. Successen worden samen gevierd en regelmatig wordt de teamspirit getest tijdens een potje tafelvoetbal, ping pong of andere teamuitjes. Bekijk de video en maak kennis met de leuke extra's van werken als vakidioot bij Personato!
Klaar voor een volgende stap?
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Lijkt werken bij Personato je wat maar weet je niet zeker wat er past bij jouw wensen? Geen probleem!

Laat ons weten naar wat voor uitdaging jij op zoek bent. Ook als je dat nog niet zeker weet, ontdekken we graag wie je bent. Zo kunnen we samen kijken of we wat voor je kunnen betekenen. 
icon Work hard, play hard icon Passie voor ons vak icon Ondernemerschap is key

Word jij onze nieuwe vakidioot?

Stage bij Personato?

Stagiaires zijn van harte welkom bij Personato! Wij zijn altijd op zoek naar proactieve en enthousiaste stagiaires die onze teams gaan versterken en commercieel ondersteunen.

We delen graag onze kennis met jou en natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar jouw frisse ideeën. Personato is de ideale plek om jouw competenties te ontwikkelen en tegelijkertijd vakkennis op te doen in een zakelijke omgeving.

Meer weten over werken bij Personato?

Meer informatie over deze vacature? Ik vertel je graag meer!
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.