Homepage / Over Personato / Werken bij Personato

Personato

als jouw nieuwe werkgever?

Iedere dag opnieuw streven wij naar het beste resultaat. Soms is het een weg met bochten, maar dat avontuur gaan we graag aan. Wij zijn strijdlustig, nieuwsgierig, betrokken, vindingrijk en vooral nuchter. Dat zit in onze genen, dat is wie wij zijn. Wij vinden het bij Personato.

Herken jij jezelf in het Personato DNA?
''Wij vinden het bij Personato!''

De extra's

van werken bij Personato

Wij vinden het belangrijk dat er binnen de organisatie een goede sfeer hangt. Successen worden samen gevierd en regelmatig wordt de teamspirit getest tijdens een potje tafelvoetbal, darten of ping pong. Maak kennis met de leuke extra’s die komen kijken wanneer je bij Personato aan de slag gaat!

Werken bij Personato!

Dit is waarom, wij vinden.

Sven Sven "Het is ideaal dat ik kan werken, waar én wanneer ik wil. Mijn drijf om iemand echt te helpen gaat namelijk buiten werktijd gewoon door. Ik heb hart voor de zaak en voel me toegewijd aan mijn werk." Sven Zegers, Consultant Logistiek & Supply Chain Willem Willem "Ik krijg alle ruimte voor ondernemerschap. Personato schetst de kaders, ik geef zelf de invulling aan hóe ik mijn doelen ga behalen." Willem Peters, Managing Consultant Sales & Marketing Iris Iris "Met mijn eigenwijze en persoonlijke manier van werken, weet ik de juiste oplossing te vinden voor de klant én kandidaat." Iris Stevens, Consultant Techniek Sjoerd Sjoerd "Als stagiair ben je vanaf dag één onderdeel van de 'Personato familie', een mooie organisatie met échte vakmensen. Hier krijg ik de kans mijn eigen mening uit te spreken en mezelf te ontwikkelen." Sjoerd Nelissen, Online Marketeer.
Personato

jouw nieuwe werkgever?

Ben jij nieuwsgierig naar een van onze interne functies of vraag jij je af of je ons uitgesproken DNA hebt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en ik vind een antwoord op jouw vraag!

Kristel van der Weerden - Clabbers
HR Manager
k.vanderweerden@personato.nl
06 2819 6023