Homepage / Over Personato / Werken bij Personato

De extra’s van werken bij Personato

Wij vinden het belangrijk dat er binnen de organisatie een goede sfeer hangt. Successen worden samen gevierd en regelmatig wordt de teamspirit getest tijdens een potje tafelvoetbal, darten of ping pong. Bekijk de video en maak kennis met de leuke extra’s die komen kijken bij werken bij Personato. 

Vind het bij Personato!

Klaar voor een volgende stap?
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Lijkt werken bij Personato je wat maar weet je niet zeker wat er past bij jouw wensen? Geen probleem!

Laat ons weten naar wat voor uitdaging jij op zoek bent. Ook als je dat nog niet zeker weet, ontdekken we graag wie je bent. Zo kunnen we samen kijken of we wat voor je kunnen betekenen. 
icon Work hard, play hard icon Passie voor ons vak icon Ondernemerschap is key

Personato in beeld

Work hard, play hard

Stage lopen bij Personato?

Stagiaires zijn van harte welkom bij Personato! Wij zijn altijd op zoek naar proactieve en enthousiaste stagiaires die onze teams gaan versterken en commercieel ondersteunen.

We delen graag onze kennis met jou en natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar jouw frisse ideeën. Personato is de ideale plek om jouw competenties te ontwikkelen en tegelijkertijd vakkennis op te doen in een zakelijke omgeving.

Meer weten over werken bij Personato?

Laat je gegevens achter, dan bel ik je terug
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.