Homepage / Vakgebieden / Accountancy en Fiscaliteit

Het vakgebied Accountancy en Fiscaliteit

Personato helpt je graag met het vinden van een nieuwe en leuke baan op het gebied van Accountancy of Fiscaliteit. Ben je net klaar met studeren of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Bij ons vind je diversen accountancy en fiscale vacatures. Wij helpen je graag met het vinden van een nieuwe uitdaging in deze branche. Bekijk op deze pagina alle vacatures en start vandaag nog met solliciteren! 

Accountancy en Fiscaliteit

Een enorm vakgebied

Hierbinnen vallen talloze functies: Adviseur Accountancy, Assistent Accountant en Belastingadviseur. Maar ook buiten deze functies zijn er nog genoeg mogelijkheden in dit vakgebied. Bij Personato werken wij samen met vaste partners binnen de accountancy in Zuidoost-Nederland. Bij ons ben je daarom op de juiste plek voor de volgende stap in je carrière. 

De ideale Accountancy en Fiscaliteit vacature

Je vindt hem op onze site

Vacatures Accountancy

Ben je dus op zoek naar een eerste baan in de accountancy of wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Kijk hier dan tussen ons aanbod met diverse accountancy vacatures. Solliciteer direct online wanneer je jouw droombaan ziet staan! 

Vacatures Fiscaliteit
Op onze website vind je een ruime keuze aan vacatures in de fiscaliteit. Welke functie het beste bij jou past hang af van jouw wensen, eisen, ervaringen en ambities. Zie je een leuke functie er tussen staan? Wacht dan niet langer en grijp die kans! Solliciteer direct online en misschien begin jij binnenkort wel aan een nieuwe uitdaging. 

Vacatures Accountancy & Fiscaliteit

Om aan de slag te gaan in dit vakgebied moet je eerst een relevante opleiding hebben afgerond. Maar we kijken verder dan dat, we hebben bijvoorbeeld ook volop kansen voor deeltijdstudenten. Met de juiste (basis) kennis op zak kun je aan de slag met je eerste echte baan binnen het vakgebied. 
Recruitment is ons vak Maak kennis met onze specialisten in Accountancy en Fiscaliteit

We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team Accountancy en Fiscaliteit snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?

  • Luuk Snijders
    Luuk Snijders
  • Jannik van Swaaij
    Jannik van Swaaij