Homepage / Vakgebieden / Accountancy en Fiscaliteit

Accountancy en Fiscaliteit

Een enorm vakgebied

Hierbinnen vallen talloze functies: Adviseur Accountancy, Assistent Accountant en Belastingadviseur. Maar ook buiten deze functies zijn er nog genoeg mogelijkheden in dit vakgebied. Bij Personato werken wij samen met vaste partners binnen de accountancy in Zuidoost-Nederland. Bij ons ben je daarom op de juiste plek voor de volgende stap in je carrière. 

De ideale Accountancy en Fiscaliteit vacature

Je vindt hem op onze site

Vacatures Accountancy

Ben je dus op zoek naar een eerste baan in de accountancy of wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Kijk hier dan tussen ons aanbod met diverse accountancy vacatures. Solliciteer direct online wanneer je jouw droombaan ziet staan! 

Vacatures Fiscaliteit
Op onze website vind je een ruime keuze aan vacatures in de fiscaliteit. Welke functie het beste bij jou past hang af van jouw wensen, eisen, ervaringen en ambities. Zie je een leuke functie er tussen staan? Wacht dan niet langer en grijp die kans! Solliciteer direct online en misschien begin jij binnenkort wel aan een nieuwe uitdaging. 
Recruitment is ons vak Maak kennis met onze specialisten in Accountancy en Fiscaliteit

We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team Accountancy en Fiscaliteit snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?

  • Luuk Snijders
    Luuk Snijders Managing Consultant Finance & Accountancy
  • Jannik van Swaaij
    Jannik van Swaaij Recruitment Consultant Accountancy & Fiscaliteit