Homepage / Vakgebieden / Accountancy en Fiscaliteit

Accountancy en Fiscaliteit

Een enorm vakgebied

Hierbinnen vallen talloze functies: Adviseur Accountancy, Assistent Accountant en Belastingadviseur. Maar ook buiten deze functies zijn er nog genoeg mogelijkheden in dit vakgebied. Bij Personato werken wij samen met vaste partners binnen de accountancy in Zuidoost-Nederland. Bij ons ben je daarom op de juiste plek voor de volgende stap in je carrière. 

De ideale Accountancy en Fiscaliteit vacature

Je vindt hem op onze site

Vacatures Accountancy

Ben je dus op zoek naar een eerste baan in de accountancy of wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Kijk hier dan tussen ons aanbod met diverse accountancy vacatures. Solliciteer direct online wanneer je jouw droombaan ziet staan! 

Vacatures Fiscaliteit
Op onze website vind je een ruime keuze aan vacatures in de fiscaliteit. Welke functie het beste bij jou past hang af van jouw wensen, eisen, ervaringen en ambities. Zie je een leuke functie er tussen staan? Wacht dan niet langer en grijp die kans! Solliciteer direct online en misschien begin jij binnenkort wel aan een nieuwe uitdaging. 
Oriëntatie Oriëntatie Wat is jouw vak? Oriënteer je op onze vakgebied pagina’s en bekijk onze actuele vacatures. Wil je graag vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op en vertel over jouw ambities! Sollicitatie Sollicitatie Vind een vacature en solliciteer op dé baan waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Zit er niets tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie! Gesprek Gesprek Wij vinden samen dé baan voor jou bij één van onze 750+ opdrachtgevers uit de regio. We helpen jou in je sollicitatiegesprek, zo ben je zeker van een goede overeenkomst! Match Match Zeggen jij en de opdrachtgever JA tegen elkaar? Dan hebben we een match! Dan schudden we elkaar de hand en feliciteren we jou met je nieuwe uitdaging.
Recruitment is ons vak Maak kennis met onze specialisten in Accountancy en Fiscaliteit

We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team Accountancy en Fiscaliteit snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?

  • Jannik van Swaaij
    Jannik van Swaaij Recruitment Consultant Accountancy & Fiscaliteit