Alles in Agri en Food !

Agri en Food vacatures

Wij hebben een divers aanbod

Personato specialiseert zich, naast andere vakgebieden, dus ook in de Agrarische- en Food sector. Met Recruitment Consultants die daadwerkelijk over een achtergrond in de agri en food wereld beschikken, weten wij op professionele wijze de juiste match te maken tussen bedrijf en sollicitant. 

Oriëntatie Oriëntatie Wat is jouw vak? Oriënteer je op onze vakgebied pagina’s en bekijk onze actuele vacatures. Wil je graag vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op en vertel over jouw ambities! Sollicitatie Sollicitatie Vind een vacature en solliciteer op dé baan waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Zit er niets tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie! Gesprek Gesprek Wij vinden samen jouw nieuwe uitdaging bij één van onze 750+ opdrachtgevers uit de regio. We helpen jou in je sollicitatiegesprek, zo ben je zeker van een goede overeenkomst! Match Match Zeggen jij en de opdrachtgever JA tegen elkaar? Dan hebben we een match! Dan schudden we elkaar de hand en feliciteren we jou met het vinden van een nieuwe uitdaging.
Recruitment is ons vak Maak kennis met onze specialisten in Agri en Food
We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team Agri en Food snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?