Homepage / Vakgebieden / Bank en Verzekeringen

Het vakgebied Bank en Verzekeringen

Wil jij werken binnen de branche bank en verzekeringen? Bij Personato helpen we je graag verder. Bij ons vind je vacatures bij diverse MKB-organisaties. Wij werken samen met tussenpersonen, adviesorganisaties en serviceproviders of volmacht kantoren. Hierdoor is genoeg keuze uit uitdagende en afwisselende bank en verzekeringen vacatures. 

Bank en Verzekeringen

Wat ga je doen?

Je geeft klanten advies over en verkoopt financiële producten zoals verzekeringen, financieringen, hypotheken en vermogensproducten. Je kunt goed luisteren naar de wensen en eisen van de klant en je kunt een passend advies geven door je uitgebreide kennis over de producten. Daarnaast moet je een kei zijn in communicatie en ben je verantwoordelijk voor de administratie die erbij komt kijken.

Divers aanbod vacatures Bank en Verzekeringen

Het vakgebied Bank en Verzekeringen is erg divers qua vacatures. Het adviseren van klanten, het afhandelen van kleine of grote schade, het bijwerken van administratie en het relatiebeheer. Je kunt je binnen dit vakgebied uitstekend specialiseren of juist kiezen voor een brede uitdagende functie waarbij je alle aspecten behandeld. 
Recruitment is ons vak Maak kennis met onze specialisten in Bank en Verzekeringen
We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team Bank en Verzekeringen snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?
 • Cas van Moorsel
  Cas van Moorsel Recruitment Consultant
 • Melvin van Lankveld
  Melvin van Lankveld Recruitment Consultant
 • Jery Dekkers
  Jery Dekkers Recruitment Consultant
 • Peter Lemmen
  Peter Lemmen Managing Consultant