Werken in de bouw

Tegenwoordig is de vraag naar goed opgeleide mensen in de bouw groot. Personato is specialist in dit vakgebied en zoekt graag samen met jou naar een passende functie. Wij helpen bedrijven in deze branche met het vinden van personeel en zorgen ervoor dat jij als sollicitant op een leuke plek komt te werken waar je genoeg uitdaging hebt.

Dus heb jij een bouwkundige opleiding afgerond en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan snel een kijkje tussen onze actuele vacatures in de techniek. 
Oriëntatie Oriëntatie Wat is jouw vak? Oriënteer je op onze vakgebied pagina’s en bekijk onze actuele vacatures. Wil je graag vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op en vertel over jouw ambities! Sollicitatie Sollicitatie Vind een vacature en solliciteer op dé baan waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Zit er niets tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie! Gesprek Gesprek Wij vinden samen jouw nieuwe uitdaging bij één van onze 750+ opdrachtgevers uit de regio. We helpen jou in je sollicitatiegesprek, zo ben je zeker van een goede overeenkomst! Match Match Zeggen jij en de opdrachtgever JA tegen elkaar? Dan hebben we een match! Dan schudden we elkaar de hand en feliciteren we jou met het vinden van een nieuwe uitdaging.
Recruitment is ons vak Maak kennis met onze specialisten in de bouw
We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team Bouw & Techniek snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?
  • Kay Jochems
    Kay Jochems Managing Consultant Bouw & Techniek
  • Iris Stevens
    Iris Stevens Recruitment Consultant Techniek
  • Peter Peeters
    Peter Peeters Recruitment Consultant Techniek