Het vakgebied Bouw

Ben jij een bouwkundig professional die op zoek is naar een vaste baan? Wil jij werken bij een toonaangevend bedrijf in de regio Zuidoost-Nederland? Kijk dan op onze website voor de mooiste bouw vacatures op mbo, hbo en wo-niveau! Onze ervaren Recruitment Consultants gaan graag met je in gesprek om je ambities in kaart te brengen en het bedrijf te vinden waar je deze kunt realiseren 

Werken in de bouw

Tegenwoordig is de vraag naar goed opgeleide mensen in de bouw groot. Personato is specialist in dit vakgebied en zoekt graag samen met jou naar een passende functie. Wij helpen bedrijven in deze branche met het vinden van personeel en zorgen ervoor dat jij als sollicitant op een leuke plek komt te werken waar je genoeg uitdaging hebt.

Dus heb jij een bouwkundige opleiding afgerond en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan snel een kijkje tussen onze actuele vacatures in de techniek. 

Vacatures in de bouw

Misschien ben je net afgestudeerd in de bouw en ben je je nog aan het oriĆ«nteren? Of je bent juist al vele jaren werkzaam binnen dit vakgebied en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging? De bouw branche biedt oneindig veel mogelijkheden! 

Ik neem graag contact met je op

Laat je gegevens achter

Laat je gegevens achter, dan bel ik je terug
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.