Homepage / Vakgebieden / Healthcare

Bekijk onze actuele vacatures in de Zorg!

Zorg

Is dit jouw vak?

Binnen de gezondheidszorg staat het welzijn van mensen centraal. Voor Personato staan specifiek zorgprofessionals zelf centraal. Zorgmedewerkers die actief zijn binnen de gezondheidszorg, geneeskunde, verpleegkunde, mondzorg en farmacie. Specialisten of medewerkers op weg naar specialisatie helpen wij aan de vervolgstap in hun carrière.

Zie jij uitdaging in het bieden van zorg en ondersteuning aan hulpbehoevenden? Dan kunnen onze Recruitment Consultants samen met jou gaan kijken naar de juiste carrièrestap. Dit gaat verder dan alleen het vinden van de juiste baan. Ook tijdens het recruitmentproces zullen we zorg dragen voor een optimaal sollicitatietraject!

Ontwikkelingen zorg vacatures

De gezondheidszorg is een vakgebied dat zich blijft ontwikkelen en waar, voor mensen gericht op kwaliteit en specialisatie, enorm veel kansen liggen. De vraag is dan ook niet of er een zorg vacature is, maar wat de juiste stap is op dit punt in jouw carrière, passend bij jouw wensen, ambities en een goede werk-privé balans.

Om de juiste carrièrekeuze te maken is het heel belangrijk dat je tijdens een sollicitatieproces acteert vanuit de juiste drijfveren. Dit is voor ons tijdens het persoonlijke gesprek het allerbelangrijkste. Waar word je gelukkig van en waar is er ruimte voor verbetering? Op basis hiervan kunnen we je een inhoudelijk advies geven, kijkend naar de organisaties in Zuidoost-Nederland. Wanneer de juiste organisatie er voor jou nog niet tussen zit, dan gaan we er graag samen naar op zoek!

Aanbod Zorg vacatures bij Personato

Vind alle actuele zorg vacatures waarmee actief naar buiten getreden wordt. We hebben binnen vakgebied Zorg een enorm netwerk in Zuidoost-Nederland, vandaar dat we een brede keuze aan Zorg vacatures hebben!

Solliciteer direct online wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een baan als Medisch Adviseur, Sociaalpsychiatrisch Verpleegkundige, Specialist Ouderengeneeskunde, GZ-Psycholoog, Apothekersassistent of Basisarts.

Vind de Zorg vacature die bij je past

Wil jij aan de slag in de gezondheidszorg in Zuidoost-Nederland, maar heb je nog niet die ene Zorg vacature voorbij zien komen? En kun je je droombaan maar niet vinden? Laat onze Recruitment Consultants je helpen! Zij maken graag vrijblijvend kennis met jou en zijn ervaren in het vinden van de juiste vervolgstap in je carrière. Samen met jou gaan ze graag aan de slag zodat jij zo snel mogelijk jouw droombaan bemachtigd!
Team Zorg Maak kennis met onze vakidioten!

We hebben een uitgesproken mening over en een unieke visie op het recruitment vak. Team Zorg snapt waar onze klanten en kandidaten van wakker liggen en weet met de juiste oplossingen te komen. We denken in mogelijkheden; ‘kan niet’ bestaat voor ons niet. Recruitment is namelijk ons vak!

Waar kunnen we jou mee helpen?
  • Chris Koenen
    Chris Koenen Managing Consultant Zorg & Public