Het vakgebied HR

HR, human recourses, P&O, personeelszaken. Verschillende benamingen voor het HR vakgebied met allemaal dezelfde gemeenschappelijke aanpak: het vormen van de schakel tussen directie, lijnmanagement en medewerkers. Ervoor zorgen dat medewerkers zich gehoord en betrokken voelen bij de organisatie. Een breed vakgebied met tal van uitdagende functies die te vervullen zijn.

Het HR vakgebied

Anno 2019

Het vak wordt steeds vaker benaderd met een bedrijfskundige bril. HR beslist mee. Strategische beslissingen leiden immers tot HR vraagstukken. Dit maakt dat inzichtelijk wordt gemaakt wat de toegevoegde waarde is van de HR afdeling. Concreter gezegd; HR toont aan welke concrete bijdrage zij heeft geleverd aan het bedrijfsresultaat. Jij als HR professional gebruikt KPI’s en data om dit resultaat meetbaar te maken.

Kortom: een vakgebied volop in beweging! 

Ontdek diverse HR vacatures op onze website

Wij zijn dé specialist in de HR-arbeidsmarkt van Zuidoost Nederland. Samen met sollicitanten zoeken wij dagelijks naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Zo kunnen we ervan uitgaan dat jij een vliegende start tegemoet gaat bij het bedrijf en de volgende stap in je carrière zet! 

Ik neem graag contact met je op

Laat je gegevens achter

Laat je gegevens achter, dan bel ik je terug
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.